pondělí 17. srpna 2015

Čištění sedačky

Při ručním čištění v domácnostech často dochází k tomu, že se dostatečně neodsaje rozpuštěný čistící roztok s nečistotami a po zaschnutí se na potahu sedačky objeví zaschlé okraje s nečistotami, tzv. Vaší objednávky v rámci Prahy a České republiky. V případě zájmu o čištění doporučujeme zavolat nebo vyplnit poptávkový formulář a nechat si vypracovat konkrétní nabídku na míru. Nemůžeme a ani nechceme konkurovat nejnižším cenám na trhu, ale víme, že pro některé zákazníky je cena důležitá. Proto je dobré předem vědět, za co si opravdu zaplatíte.


Při extrakčním čištění zaplatíte za židli od korun, za křeslo 1korun, za jedno místo sedačky od korun.

Při suchém čištění za židli od 1korun, za křeslo 4korun, za jedno místo sedačky od 3korun. K čištění se ještě připočítává doprava. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.


Ať už máte doma moderní koženou sedací soupravu nebo retro látkové sofa, zajistíme jeho dokonalé vyčištění. Takové to čištění není určeno k odstraňování skvrn z sedačky , ale především k důkladnému hloubkovému vysátí, kdy efektivně zbavuje sedačky nečistot nanášených např. Již let se věnujeme profesionálnímu mokrému čištění koberců, čištění sedacích souprav, křesel, matrací a mytí oken ve městě Praha a okolí.


Námi používaná metoda hloubkového mokrého čištění (extrakce) je nejúčinnější a zároveň nejšetrnější volbou pro hloubkový čisticí efekt zajišťující odstranění plísní, roztočů, bakterií a parazitů.

V závislosti na rozsahu práce, lze celé čištění pořídit i za zlomek ceny. Poskytujeme také vysoce účinné čištění kartáčovou hlavou s maximálním čisticím účinkem. V Ostravě máme dopravu zdarma a jsme tu pro firmy i domácnosti. Naším posláním je důkladné a odborné čištění kožených sedaček, čištění kožených křesel, nebo koženkových materiálů.


Jsme připraveni Vám zajistit velmi pečlivou a šetrnou očistu, čištění , impregnaci a výživu povrchu kožených sedaček či koženkových sedaček, kožených křesel, kožených židlí a taburetů či jiného koženého či koženkového. Jak pečovat o kožené sedačky , aby byly krásné i po letech. A za tu nezaplatíte ani halíř. Alexis Papadopulos let zkušeností, které vám pomohou udržet kožené čalounění pořád jako nové. Použít můžete i celou sadu pro čištění a údržbu sedaček z koženky a ekokůže COLOURLOCK Kunstleder Pflegeset sada na ekokůži a koženku.


Nejprve z povrchu sedačky odstraníme prach a větší nečistoty (vlasy) pomocí vysavače nebo setřením suchou utěrkou. Strojní čištění koženkové sedačky , čištění koženkového taburetu, hloubkové strojní čištění koberce mokrou cestou s cílem redukce zvířecích skvrn a fleků po potravinách a zvířecích znečištění s následnou antibakteriální úpravou vyčištěného vlákna koberce. Při čištění rozměrnější sedačky se stává, že než je práce dokončena, první místo už je suché. Vyjma kůže a hladké koženky čistíme všechny typy potahových látek. Zde jsou některé z těch nejčastějších: Alcantara.


Někdo ji říká semiš, protože ho vzhledem a pocitově. Do čištění se však můžeme pustit i svépomocí a při dodržení základních pravidel a rad dosáhneme velmi dobrého výsledku. Právě na to se zaměříme na následujících řádcích, které věnujeme čištění interiéru auta v domácím prostředí.

Uklízecí firmy vám nabídnou dvě možnosti, mokré a suché čištění. U prvního způsobu se čalouněný povrch podrobí přiměřenému tlaku vody s čistícím prostředkem, který se ihned odsává zpět do zásobníku. Zvládne klasické nečistoty. Je-li třeba hrubší síly, pak je tu suché čištění vakuovým strojem. IŠTĚNÍ ČALOUNĚNÉ SEDAČKY už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nechte si svoji sedačku nebo koberce vyčistit od profesionálů. Domluvíte si termín a my přijedeme a vyčistíme vše co bude potřeba.


Impregnace sedačky se aplikuje ihned na vlhký povrch sedačky , aby dostatečně prostoupila do vnitřku otevřeného a vyčištěného vlákna a mohla vytvořit účinnou ochranu vlákna. Doba vyschnutí po čištění a impregnaci sedačky je cca 4-6hodin. Vždy to záleží na větranosti prostoru. Během procesu schnutí nedoporučujeme. LM AUTO midi 1sada - čištění a impregnace kůže v autě.


PU CARE (dříve SKAI KIT) - sada pro sedačky z EkoKůže. Provádíme extrakční čištění koberců. Jedná se o metodu, která je prováděná mokrou cestou. Princip čištění spočívá v regulovaném tlakovém vstřikování čistícího roztoku (voda a příslušný saponát) do vláken koberce a následném odsávání společně s nečistotami, prachem, roztoči a alergeny.


Havířově, Ostravě, Karviné, Orlové, Českém Těšíně a blízkém okolí. Každé auto má asi pětkrát víc přihrádek a různých úkrytů, než si myslíte. Proto prozkoumejte všechny záhyby, kam by mohl váš andílek něco nacpat. Pokud máte tu možnost, vyndejte z auta sedačky. Celý proces čištění bude rychlejší a pohodlnější.


Vyčištění interiéru auta je možností. Milan REVAY - Strojní čištění podlah, koberců a sedacích souprav - Olomouc, Prostějov, Přerov Tento web potřebuje ke svému provozu JavaScript. Prosím aktivujte ho v nastavení svého prohlížeče! Stylový nábytek italského výrobce Natuzzi Italia.


Nabídneme Vám vysoce pohodlné a kvalitní sedací soupravy, koberce, lampy, stolky a doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky