čtvrtek 20. srpna 2015

Výroba plastových nádob na zakázku

Výroba plastových nádob na zakázku

Vítejte na stránkách naší firmy. Zabýváme se zakázkovou výrobou plastových nádrží, jímek, vodoměrných šachet a zakázkovou výrobou z polypropylenu. Cílem naší firmy je nabídnout Vám individuální řešení a možnost realizace Vašich požadavků na míru. V poslední době jsme do našeho sortimentu zařadili plastové skluzavky k bazénům či na dětská hřiště a snažíme se do standardní výroby zanést více výrobků. Zakázková výroba je tu pro ty, kteří si nevyberou z nabídky plastových výrobků nejběžnějších rozměrů.


Nabídka výroby plastových obalů na zakázku - DIXI. Plast produkt - z plastu vyrobíme vše na míru. Lehká manipulace, urychlení stavebních prací a široké uplatnění, zejména v chemickém a potravinářském průmyslu, ale i ve stavebnictví.


Spolu s vámi navrhneme design, barvu i logo na obalu. Jsme výrobci plastových obalů v ČR s vlastní nástrojárnou na výrobu a vývoj forem. Celkový design, barvu, materiál obalu včetně loga přizpůsobíme zákazníkovi na přání a to od prvního náčrtu, přes 3D model a tisk na tiskárně až po finální formu.


Plasty Soukup - zakázková výroba z plastů. Plastové produkty jsou vyráběny z polypropylenu, jehož vlastnosti jsou velmi výhodné. Polypropylen je potravinářsky nezávadný a odolává chemikáliím. Jeho dobrá tvarovatelnost. Hlavním zaměřením společnosti je od počátku výroba plastových obalů způsobem vakuového tvarování, nyní vyrábíme i vysekávané, skládané krabičky.


Výrobní programy kombinujeme a vybíráme tak, abychom docílili co nejkvalitnějších obalů. Potřebujete úplně specifický obal na míru? Samonosné vodoměrné šachty VS-ROTO. Jako jedni z mála výrobců vlastníme na tyto šachty statické výpočty k uložení bez betonáže. Projekty, výroba , montáže, servis technologických zařízení z. Firma čerpá ze zkušeností z výroby plastových nádrží a jímek , kterou se.


Výroba plastových nádob na zakázku

Bazény na zakázku , vzduchotechnická zařízení pro všechny druhy. Společnost se zabývá výrobou různých druhů a typů nádrží na pitnou vodu, septiků, vodoměrných. Nádrže - pro pitnou, užitkovou i odpadní vodu.


Vany - díky velké odolnosti plastu se používají v chemickém nebo potravinářském průmyslu. Svařujeme plasty díky kvalitnímu zařízení značky Leister. Zaoberá sa výrobou plastových nádob a obalov pre potravinársky a spotrebný priemysel. Svařování se provádí v různém rozpětí. Produkty sú vyrábané z polypropylénu (PP-5) v rôznych farebných odtieňoch, najčastejšie však v transparentnej, alebo bielej verzii.


Výroba plastových nádob na zakázku

Výrobky sú určené na balenie potravín rôzneho druhu a. Většinu obalů z našeho sortimentu expedujeme ihned. Samozřejmostí je i vlastní kamiónová doprava, kterou na vaše přání zajistíme. U plastových nádob na míru zakázku vyřídíme do 2. L, plastové kanystry na vodu 5L, plastové kanystry na vodu 3L.


Doprava tlakové nádoby na místo určení. Výroba plastových kanystrů probíhá na vyfukovacích poloautomatech z peforem (předlisků), a to z materiálu PET. Oslovit naši společnost je nejrychlejší cesta, jak objednat a získat nášivku. Nabízíme zdarma vzorek, krátkou dobu odezvy a dopravu po celé ČR. Provedeme Vás od začátku až do konce, abychom se ujistili, že jste 1 spokojeni s Vaší objednávkou, ať už máte existující design Vaší nášivky, nebo potřebujete pomoc, aby se Váš nápad realizoval.


Výroba plastových nádob na zakázku

Naše odolné produkty využijete nejen na zahradě jako nádrže na dešťovou či pitnou vodu. Plastové nádrže na kapaliny různých druhů a velikostí najdete na ABSTORE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky