úterý 25. srpna 2015

Desky s chlopněmi cena

Předávejte materiály v prezentačních deskách s chlopněmi - desky s chlopněmi za NÍZKÉ ceny, výběr raznic ZDARMA, ON-LINE kalkulátor tisku desek s chlopněmi. Stačí nahrát tisková data a objednat. Výseková raznice (forma) na papírové desky zdarma! Desky dodáváme v rozloženém stavu.


Doporučujeme laminaci pro zvýšení odolnosti a prestiže! Pevná složka slouží k přenosu nebo uložení dokumentů větších velikostí. Složka je uzavíratelná pomocí gumiček na rozích.


Pro dokumenty do formátu A4. Spolupracujeme s nejspolehlivějším dopravcem působícím v České republice. Dopravu desek zajišťuje společnost DPD.


Ta Vám garantuje doručení zásilky následující pracovní den po termínu expedice. Spolu s krátkou dobou výroby se k Vám desky dostanou opravdu rychle. Cena dopravy je 1Kč bez DPH.


Vevnitř jsou umístěné chlopně pro lepší držení dokumentů. Speciální cena : 5Kč Původní cena 6K. V případě potřeby můžeme vyrobit desky ve vašem vlastním tvaru. Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy.


Vyberte si u nás spisovky a kancelářské desky. Jednoduché, s chlopněmi nebo s gumičkou - zajišťují bezpečnost dokumentů před vypadnutím. Odkládací mapy - pro archivaci dokumentů, papírová (recyklovaná), s prešpánovou úpravou.


Rychlovazač papírový - desky na děrované papíry, recyklovaný kartón nebo prešpánové. Nabízíme šanony, pořadače, zakládací obaly, spisovky, archivační krabice, rychlovazače a další potřeby, které užijete při práci s doklady. Různých barev, velikosti a provední.


Desky s chlopněmi cena

Jsou tištěny plnobarevně na 3g matný křídový papír. Formát desek po složení je 2x 3mm ( s rezervou pojmou formát A4). Pro výrobu desek s chlopněmi máte na výběr výsekových raznic, které určí konečné provedení desek a jejich chlopní. Všechny raznice jsme vyrobili na naše náklady a můžete je tak využít zcela ZDARMA bez dalších příplatků (ceny desek jsou konečné dle ceníku). Výrobu zajišťuje společnost Jirout Reklamy.


A chlopně, červená barva. Výsledná cena za kus je pak mnohem nižší, než u ofsetového tisku. Tak jak u ofsetu, tak u digitálu je možno desky pro zvýšení úrovně a luxus. Dotisk knih cena stejná jako u 1. Tisk na počkání do hodiny. Hodnocení produktu:.


Na digitálu je vhodné tisknout malé náklady, až 4kusu. Dole a vpravo mají chlopeň, aby z nich vložené listy nevypadly. Rozměry se týkají výše.


Kapacita je cca listů běžného kancelářského papíru formátu A4. Nabízíme klasické desky s chlopněmi pro vložení papírů ve formátu As jednostranným nebo oboustranným potiskem od nákladu 1ks. Kartonové desky s chlopněmi nabízí úsporné řeš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky