středa 19. srpna 2015

Vanocni ubrusy

Vánoce se neobejdou bez hostiny na krásně prostřeném stole. Naše vánoční ubrusy na stůl rozzáří celou místnost a navodí příjemnou atmosféru. V nabídce naleznete vánoční ubrusy s vánočními motivy od malých ubrusů pod nádobí až po velké ubrusy na celý stůl. Prohlédněte si nabídku ubrusů a ubrusových látek s vánoční tematikou. Hledáte veselé vzory s dárečky, hvězdami a perníčky nebo decentní motivy ve zlaté, stříbrné a bílé?


Prostřete na váš štědrovečerní stůl krásný vyšívaný vánoční ubrus.

Vánoční tabule se neobejde bez svátečního ubrusu. Nabízíme také vánoční PVC ubrusy , které jsou omyvatelné a přitom zajistí vaší kuchyni či jídelně příjemnou vánoční atmosféru. NOVÉ vánoční látky a ubrusy jsou již přidány. Najdete je zde nebo ve Vzorníku látek vlevo! Ušijeme Vám ubrus na míru do dnů!


Různé kombinace najdete ve fotogalerii. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován. K tomu slouží ubrusy a prostírání.

Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk.


V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Ubrusy se používaly odjakživa. Jedná se o snadný druh výzdoby se silným efektem.


O adventu jdou běžné utěrky, prostírání a ubrusy stranou. Stromečky, zvonečky, třpytky, sáně. Vyberte si ručně šité ubrusy vánoční motivy z kvalitních látek.


Krásné ubrusy ručně šité v ČR. Chcete získávat aktuální nabídky z našeho obchodu? Můžete ho sladit se svým interiérem a vykouzlit tak ještě příjemnější atmosféru. Hit průhledného omyvatelného ubrusu ještě nezkončil – objednejte si průhledný foliový ubrus. Ručně vyráběné ubrusy a prostírání promění stolování v estetický zážitek.


Kulaté ubrusy Hledáte k Vašemu kulatému stolu nový ubrus? Nabízíme jak jednobarevné bavlněné kulaté ubrusy , tak také dekorační se vzorem či s teflonovou vrstvou. V naší nabídce kulatých ubrusů naleznete ubrusy o průměru Ø - 2cm.

PVC ubrusy jsou požívány všude tam, kde je potřeba snadná a rychlá údržba. My také a proto jsme pro vás připravili krásné vánoční dekorace. Vyzdobte si interiér Vánočními dekoracemi z naší nabídky. Pro letošní Vánoce jsme připravili jedinečnou nabídku v nejvyhledávanějších, vánočních barvách. Proto najdete ubrusy vysoké kvality v odstínech zlata, ecru, třpytivé červené nebo bílé.


Pro zdůraznění sváteční nálady si můžete vybrat. Dostupnost: Jestli zboží je, nebo není na skladě, se Vám ukáže po zvolení barvy a rozměru výrobku. SKLADEM znamená, že zboží je ihned k dispozici, CHCI OBJEDNAT znamená, že zboží není aktuálně na skladě a budeme ho objednávat od dodavatele (dodací lhůta až týdnů).


Vybere si tak opravdu každý každý. Teflonové ubrusy ze 1 polyesteru ocení hlavně majitelé penzionů a hotelů, jelikož jsou odolné a snadno se udržují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky