čtvrtek 13. srpna 2015

Pivní speciály eshop

Na e-shopu budete moci koupit naše piva, pivní speciály v různých baleních. Budete si moci objednat pivo pro vaši hospodu, restauraci nebo pivní bar. Nebudou chybět ani stylové doplňky LIBERTAS. Připravili jsme pro vás také prohlídky pivovaru s ochutnávkou. Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce.


Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. Pro všechny pivomilce i pro ty, kteří se s různými chutěmi piva teprve seznamují. Vybrat si můžete z předem připravených chuťových kombinací, nebo vám dárek připravíme přesně podle vašeho přání. V obchodě máme také zboží s pivní tematikou: Sklenice, reklamní tabule, upomínkové a dárkové předměty, tradiční české pálenky a likéry včetně několika druhů absintů.


Sháníte dárek (nejen) na poslední chvíli? Vybírejte z naší nabídky originálních dárkových košů a pivních setů. Zaručujeme kvalitu a rychlé dodání.


V této sekci si můžete zakoupit piva z malých pivovarů a pivní speciály , které jejich autoři vaří s opravdovou láskou. Ať již Ležák, Stout, Ale nebo jiný pivní styl, vždy vám naše piva přinesou nezapomenutelný pivní zážitek. Abychom vám usnadnili orientaci v záplavě piv na našem eshopu, sestavujeme pro vás tyto pivní degustační sady.


Naším cílem je seznámit vás s konkrétním pivním stylem. Zde v eshopu a nebo v naší prodejně nabízíme kvalitní pivo ze všech koutů světa. U nás najdete řemeslná piva z českých minipivovarů i celosvětově proslulý craft beer ze zahraničí. Proto jsme se rozhodli sestavit jako ideální dárek truhlu plnou světových pivních unikátů, které mají, dle hodnocení uživatelů neuznávanějšího recenzního portálu RateBeer. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferenc.


Pivní speciály eshop

Kdo má rád klasické německé weizeny a ležáky, jistě ocení tuto poznávací sadu tradičních německých piv. Jde o starobylé pivovary, které vaří pivo podle 5let starého zákona Reinheitsgebot. Pivní festival bude slavnostně zahájen v sobotu dne 27.


Po celou dobu konání pivního festivalu v Padochově budou návštěvníci moci ochutnat okolo druhů piva počínaje klasickými desítkami až po nejrůznější pivní speciály z produkce více jak minipivovarů z celé ČR. Ideální vyprošťovák v kooperaci Chroustu s Ravenem k víkendové snídani. Jde o pivní raritu ve stylu Cereal Creamy Sour India Pale Ale, do které byly přidány sušenky, broskve a maliny. Pivní půllitr s vlastní fotkou Půllitr s gravírovanou fotkou je skvělý dárek k narozeninám, svátku nebo vánocům.


Pokud byste chtěli na půllitr pouze vlastní text, lze i to zařídit. Samozřejmě, že na půllitru nemusí být jen portrét, ale i např. Pivní zásilka je služba na principu předplatného.


Pomáhá zákazníkům objevovat piva z produkce lokálních minipivovarů. Slouží i jako originální pivní dárek. Posun dolů na obsah Ahoj pivaři, malinko jsme se museli přizpůsobit situaci z posledních dnů a proto jsme pro vás otevřeli virtuální Galerii Piva – nový ESHOP , kde najdete kompletní nabídku našich piv – více než 2druhů. Všechny produkty vybíráme s velikou pozorností pro detail a péčí, díky dlouholetým zkušenostem, přeci jsme nějaký ten.


Pivní speciály eshop

Pivní dárky a pivní speciály z craftových minipivovarů z České republiky. Pro muže se prý vybírají dárky nejhůř. Navštivte naší prodejnu piva na Praze ve Vršovicích. My si to ale nemyslíme!


Zkuste dát nějakému muži třeba k narozeninám náš degustační dárkový koš “Pravý muž” a příští rok ho bude chtít zase. Obchod s výčepními zařízeními, pivní kosmetikou a sběratelskými předměty s pivní tématikou. NAŠE ŽÍZNIVÉ OKÉNKO MŮŽETE NAVŠTÍVIT KAŽDÝ PRACOVNÍ DEN. PŘED VELIKONOCI MÁME OTEVŘENO Po-Čt 7-hodin.


Uvařte si svoje vlastní pivo. Startovací bod pro vinaře. Nově v nabídce základní slady bavorského výrobce sladů IREKS. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory.


Restaurace a pivotéka Pivovarský klub.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky