pátek 21. srpna 2015

G21 smart smoothie vitality

Water based supplement to support the gut microbiome. Advanced professional blender with automated smart functions. Perfektní provedení pomocníka pro požitkáře. Zdravotně nezávadný materiál.


Tvrzený a odolný plast l nádoby. Nože, broušené ve speciálním úhlu.

Vylepšený chod ložisek. Jasný a srozumitelný displej. See all the product information.


SMART Smoothie Vitality to pomocnik zarówno dużej rodziny (litrowy kielich!) ale także znakomicie sprawdza się w restuaruacjach, kawaiarniach, sokobarach. Welcome to the of the Gbrand! Regardless of which particular way of healthy lifestyle you prefer, regular consumption of raw fruits and vegetables will without a doubt play a significant role in your daily eating routine, thanks to the high content of valuable enzymes, vitamins, minerals and other quality nutrients.


Okrem mixovania, miešania, drvenia a sekania, zvládne mixér bez problémov vyrábať ovocné výživy pre malé deti, koktaily, dezerty, zmrzliny. Nové dítě v rodině perfektních smoothie mixérů, seznamte se.

Smoothie maker GBaby Smoothie se postará o zdravý životní styl celé rodiny a připraví vám ta nejlahodnější smoothie na svačinu, k zeštíhlovací nebo fitness kúře i pro doplnění energie po sportovním výkonu. Dle našeho názoru jde však spíše o vychytávku pro fajnšmekry než praktickou funkci. Mixéry bez regulace rychlosti zvládnou namixovat smoothie stejně kvalitně. Zvládne namixovať akýkoľvek druh potravy a vždy dosiahne vynikajúci výsledok. Zvolte si některý z hlavních programů pro zeleninu, polévky, omáčky, smoothie , ořechy nebo sojové mléko.


Ano, skutečné sojové mléko ze skutečných sojových bobů. Horkou polévku nebo vynikající svíčkovou. Společnost Guvádí na trh svůj pokročilý stolní mixér, který zaujme zejména náročnější uživatele hledající vysokou spolehlivost a téměř bezkonkurenční výkon. Mixér pracuje so svojimi ostrými nožmi tak rýchlo, že suroviny sa nestihnú ohriať, iba rozšľahajú a vytvoria tak nadýchanú zmrzlinu. Celý proces trvá iba pár sekún navyše bez zmrzlinovača!


W a inteligentní ovládání s digitálním displejem, který hlavně v komerčních provozech a restauracích ohromně šetří čas. Tento model totiž v sebe spája všetko, po čom túžite – jednoduché ovládanie, dokonalé mixovanie, dostupnosť náhradných dielov a cenu, ktorá nezruinuje žiadnu domácnosť. GSmart Smoothie Vitality , bílá. Professzionális minőségű termékek elérhető áron az egészséges életmód iránt érdeklődőknek. Blender Smoothie Smart Vitality Graphite Black with high quality and multifunctional mixer That manages to mix any kind of food.


Smart has six preset programs help That you work with a mixer. It has a digital LCD display. Recipient de rezervă pentru GPerfect Smoothie Vitality – L.

Recipientul este 1 fără BPA cu un volum de litri, fiind suficient pentru amestecarea unor bucăți mai mari de alimente fără a fi necesară tăierea acestora în bucăți mai mici. Súčasťou balenia je aj kľúč pre jednoduchú. Mixér GPerfect smoothie Vitality Kvalitní a výkonný multifunkční mixér GPerfect smoothie Vitality zvládne namixovat jakýkoliv druh potravy a vždy dosáhne vynikajícího výsledku.


Mixér Smart Smoothie Vitality disponuje vylepšeným chladením ložísk a nožov a dochádza tak k nižšiemu zahrievaniu tekutiny. A turmixgép, köszönhetően az egyedülálló őrlőrendszerének, amelyet a magas teljesítmény és hat kés biztosít , ami nagyon apró darabokra szeleteli az élelmiszert, nem károsítja a zöldség és gyümölcs. Röviden: kidolgozott tökéletesség. Az automata blender már valóság Ilyen fejlett blender vásárlásával sok időt takarít meg.


Az önállósága a legnagyobb előnye. Csak kiválasztja a megfelelő programot, megnyomja a gombot, mindent mást elvégez a gép Ön helyett. Chcete doručit zboží do Česka?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky