čtvrtek 20. srpna 2015

Franke drez

Série Maris pod sebe združuje granitové dřezy s označením MRG. Jedná se o jednu z nejobsáhlejších a nejvariabilnějších sérií od firmy Franke. Tato série vyniká jednoduchým moderním designem, přímými křivkami, příznivou cenou a díky rovným hladkým plochám se výborně udržuje. Poskytujeme poradenství při výběru Franke dřezů a baterií.


Většinu ze sortimentu Franke , tedy dřezy a baterie dodáváme do druhého dne od objednání. Franke dodáváme výhradně určené pro český trh - můžeme tak naším zákazníkům nabídnout záruční i pozáruční servis. Drezy a batérie najvyššej kvality.


Obchodná spoločnosť ReMar Slovakia, s. FRANKE pre Slovenskú republiku. Zaoberá sa predajom výrobkov z oblasti kuchynskej techniky (drezy pre domácnosť, kuchynské batérie, systémy triedenia odpadu a drviče odpadu). E-shop Franke – hrdý distributor značky, která nezklame!


Franke je synonymum kvality a dobře odvedené práce. Důkazem je, že tento švýcarský výrobce existuje už přes sto let, navíc neustále expanduje a rozvíjí se. Pokud chcete, aby vám zakoupený produkt dlouho a dobře sloužil, tato značka je jednoduše sázka na jistotu. Pred vytlačením pridať k dokumentu preferovaného predajcu.


Tyto atraktivní a vysoce odolné granitové dřezy prestižní značky Franke uspokojí požadavky i náročnějších zákazníků. Díky výrobě z nově vyvinutých kompozitních materiálů obsahujících cca drcené žuly si granitové dřezy dlouhodobě uchovávají svůj původní vzhled. Kuchynský drez je neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne.


Franke drez

Aj napriek tomu že mnoho domácností vlastní umývačku riadu, drez je stále najpoužívanejším prvkom kuchynskej linky. Preto je pri jeho výbere dôležité vedieť, čo od drezu očakávame, či už z hľadiska funkčnosti alebo estetiky. Existuje niekoľko základných. Granitové dřezy Franke.


Díky použitým materiálům se granitové dřezy Franke dostaly mezi světovou špičku. Naše kuchyňské dřezy se vyznačují svou odolností vůči mechanickému či jinému poškození. Franke Česká republika System navržený tak, aby každá kuchyně vypadala úžasně. Delikátní káva dokáže z téměř každého momenu vykouzlit zázrak. BEŽNÉ ČISTENIE DREZU JE JEDNODUCHÉ, POKIAĽ SA DODRŽUJE NASLEDOVNÝ POSTUP.


Franke drez

Pred prvým použitím je potrebné drez poriadne vyčistiť niektorou z čistiacich pást napr. This feature is not available right now. Please try again later. Dizajn spotrebičov a príslušenstva od. Drez určený pre skrinky od 6mm, jeho hĺbka je 2mm.


Mezi produkty Franke naleznete kuchyňské dřezy nerezové, granitové i dřezy tectonitové vyrobené z moderního SMC kompozitu. Hloubka vany dřezu je 1mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 5mm široké skříňky, po úpravě i do 4mm skříňky. Všechno zboží našeho sortimentu jsou originály německé značky Franke , která se za více než sto let svého působení stala předním světovým výrobcem a lídrem na trhu.


V naší nabídce si vybere dřez do kuchyně úplně každý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky