pondělí 17. srpna 2015

Moštovač na ovoce

Pokud vybíráte moštovač a nemůžete se rozhodnout, neváhejte se na nás obrátit a my vám poskytneme podrobné informace o zboží a to vše k vaší maximální spokojenosti. Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Drtič ovoce usnadňuje práci při přípravě ovoce na moštování. Bez drtiče je nutné jablka rozčtvrtit popřípadě jiným způsobem rozdrtit. Z takto připraveného ovoce se snáze získává šťáva, lisování je rychlejší a účinnější.


Rozdíl nejvíce pocítíte při lisování pomocí ručního moštovače, kdy tlak. Náš e-shop nabízí různé velikosti lisů na ovoce , od těch nejmenších pro každodenní používání až po ti litrový hydraulický moštovač určený pro velké objemy. Ruční moštovač na ovoce s centrálním šroubem o menším objemu je určen především na zpracování malého množství ovoce.


Pokud toužíte po čerstvé šťávě každý den, doporučujeme pořídit stolní moštovač na ovoce So objemu litrů. Stolní moštovač na ovoce S3. Moštovač má hmotnost kg a celkovou výšku cm.


Hydraulický moštovač je prioritně určen na lisování větších objemů ovoce ať už jablek, hrušek či hroznů. Tlak pro lisování šťávy vyvíjí hydraulický zvedák (panenka, hever), který se umisťuje nad nebo pod lisovací koš a vy tak nemusíte vyvinout téměř žádnou námahu na vytlačení šťávy z ovoce. Za pomocí našich lisů na ovoce si vyrobte skvělý domácí mošt nebo ovocnou šťávu plnou vitamínů. Upozornění vzhledem k situaci ohledně koronovairu COVID-19: Při převzetí balíku na dobírku, lze platit pouze platební kartou u přepravce. Nejčastěji se moštovač využívá pro moštování jablek, ale využití nalezne i při zpracování jiných druhů ovoce.


Eshop nabízející zahradní nábytek, slunečníky skleníky, lisy, drtiče a moštovače na ovoce , potřeby pro včelaře, lapače a odpuzovače zvěře, zahradní krby a grily. Síla potřebná na vylisování ovocné šťávy je vyvíjena pomocí šroubu s trapézovým závitem. Už vás nebaví trávit v kuchyni veškerý svůj čas?


Chcete mít zdravou čerstvou šťávu denně na svém stole? Tak právě pro vás je tu nový lis na ovoce a zeleninu od Conceptu. Díky jeho mm velkému plnícímu otvoru ušetříte spoustu času. Kvalitní České výrobky za skvělé ceny.


Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Nabízím i drtič šrotovník na ovoce šroťák Kontakt pouze telefonický. Ruční lis slouží k lisování šťáv z rozdrcených jablek, hroznů a jiného ovoce při výrobě moštů a vín. Sběrná kovová mísa s otvorem (v níž se shromažďuje lisovaná šťáva), je připevněna na základně z oce. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční.


Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky.


Patříme mezi největší prodejce zahradní techniky. Zpracování ovoce či zeleniny. Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky