úterý 25. srpna 2015

Ratanová komoda bílá

Ratanový nábytek - ratanová komoda zásuvky. Farba ratanové konštrukcie aj ratanového výpletu je koňak. Zásuvky majú drevenú kostru a vypletené sú prírodným ratanom.


Ratanová komoda bílá

Hledáte komodu do ložnice, dětského pokoje nebo do obýváku pod televizi? Konstrukce i výplet jsou z přírodního ratanu. Bílá ratanová komoda se zásuvkami. V každém pokoji se hodí mít svou schovávačku.


V obýváku to může být třeba elegantní komoda se spoustou šuplíků. Kromě důležitých dokumentů vám ráda pohlídá třeba šperky nebo nezaložené fotky. Vybírejte z nabídky na JYSK. Komody na oblečení i dokumenty. Brně, Praze, Plzni, Olomouci či Zlíně.


Ratanová komoda bílá

Velikost komody je 45x36xcm. Provedení: Praktická komoda se čtyřmi zásuvkami je vyrobena z ratanu v bílé barvě. Horní rám komody je zdobný, vrchní deska slouží zároveň jako odkládací police.


Své využití najde např. Praktická multifunkční komoda , která se bude skvěle vyjímat v jakémkoli pokoji. Barva konstrukce i zásuvek je bílá. Pojme vše od hraček až po vaše oblíbené košile. Tento typ komody nabízíme v různých velikostech a provedení.


RATANOVÝ NÁBYTEK, Kvalitní a levný ratanový nábytek. Luxusní nábytek z ratanu do interiéru i na terasu. Moderní bílá v kombinaci s dekorem dřeva je sázkou na jistotu. Tradiční spojení barev a materiálů je nadčasovou záležitostí, která vás bude bavit i po několika letech. Elegantní plastová komoda BÍLÁ.


Praktická komoda v bílé barvě z odolného a kvalitního plastu od renomovaného výrobce se hodí do jakékoliv místnosti. Na rozdíl od dřevěného nábytku skvěle snáší i vlhké prostředí, výborně se tedy hodí i do koupelny. Poslouží také jako praktický prádelník.


Ratanová komoda bílá

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Detailní popis produktu. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Máte zálusk na komody v bílé barvě?


Dopřejte si širokou nabídku a zajímavé ceny na našem e-shopu. Nakupujte výhodně a pohodlně. Máme boxy, koše i komody výsuvné či s dvířky, které nabídnou úložné prostory do ložnice, pokojíčku i na koleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky