úterý 11. srpna 2015

Siemens vestavná trouba

Siemens vestavná trouba

Je vybavena programy vč. D horkého vzduchu, nebo funcí velkoplošného grilu, který je ideální pro přípravu steaků, klobás, nebo toastů. Elektronická regulace teploty °C - 3°C. Díky tomu může být jinde než varná deska a současně lze troubu umístit i do optimální výšky.


Siemens vestavná trouba

Pečicí plech s keramických povrchem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. D horký vzduch: možnost výběru jakékoliv úrovně pro pečení. Senzorové ovládání TouchControl a barevný textový.


Vnitřní objem 65l Grafický TFT dispej vč. Takto vám uspoří čas i námahu. Nabídne vám však i mnoho dalších vymožeností.


Například funkci varioSpee která zkrátí čas o. O ovládání se postará příjemné uživatelské prostředí zastoupeno. Oblíbená vestavná trouba z nejvyhledávanější cenové hladiny od známého výrobce kvalitních spotřebičů. Skvěle prodávaná vestavná trouba z nabídky německého výrobce kvalitních elektrospotřebičů. Má klasické rozměry pro vestavbu, takže se dá použít i jaká náhrada za starou troubu. Trouba SIEMENS HB534ABR0.


Rychlé předehřívání zajistí rychleji požadovanou teplotu, s funkcí coolStart nemusíte u hluboce zmražených potravin předem aktivovat předehřev trouby a samočistící funkce activeClean udržuje troubu čistou bez námahy. Nalezeno: 1produktů. Optimální výsledky pečení až na pečicích plechách díky inovativnímu rozdělování tepla při 3D-horkém. Slevy, akce a výprodeje značky SIEMENS.


Akční nabídky na téma vestavná trouba najdete na Skrz. Siemens HB675G0Sje vestavná trouba , která vám dopřeje opravdu poutavý design, který se stane ozdobou vaší kuchyně. Design je tvořen kombinací černé a nerezové barvy a moderních ovládacích prvků.


Mezi ně patří TFT displej s výbornou čitelností a to z různých úhlů. O čištění povrchu se postará ecoC. Kč Siemens studioLine, Stolní odsavač par LD97DBM69. Kč Přijímáme online platby. Siemens nerezová vestavná trouba HB30AB550: funkcí trouby.


Spodní ohřev – pro zavařování a dopečení nebo připečení. Vše plně funkční, set jsem nechala v servisu překontrolovat a profesionálně vyčistit. Platba za přepravu se hradí předem.


Na celý set poskytuji měsíc záruku na odzkoušení. Tato parní trouba je určená pro vestavbu do horní skříňky o šířce cm. Díky funkci cookControl Plus a 7. Vestavná parní trouba SIEMENS HB25D5R2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky