středa 19. srpna 2015

Power bank silvercrest recenze

Osobní recenze a zkušenosti s výrobkem powerbank SilverCrest. K dobíjení telefonu používám levnou power banku SilverCrest z Lidlu. Jak jsem s ní spokojený?


To se dozvíte v mé osobní recenci na následujících řádcích. Přestože má tato powerbanka nižší kapacitu a výkon než veškeré ostatní v našem výběru, její zařazení sem má své opodstatnění.

Je totiž extrémně malá a lehká. A pokud hledáte kousek, který budete moci nosit kamkoli s sebou, nabízí se jako. Cena přenosného akumulátoru s hliníkovým tělem je sice atraktivní, při našem měření se však ukázalo, že podobně jako u většiny powerbank na trhu. Lidl nabízí v akci powerbanku Silvercrest SPB 10.


Apro nabíjení až tří přístrojů zároveň. Nabíjet lze telefony, tablety i čtečky, přímo v těle powerbanky je integrován kabel micro USB a lightning. S powerbankou je možné nabíjet smartphony, MPpřehrávače nebo bezdrátová bluetooth sluchátka.


V moderní době si již neumíme představit svět bez chytrých telefonů, tabletů či notebooků.

Největším problémem na cestách se tak stává moment, kdy se baterie pomalu vybíjí, aniž by byla po ruce zásuvka, která by dodala tolik potřebnou energii. Tahle datová zásobárna tedy nabíjí rychle a efektivně, neboť můžete dobíjet až dvě zařízení najednou. Radost uděláte klidně i svému kamarádovi, jehož telefon hlásí brzké vybití. Free Shipping Available. Zatím splňuje moje požadavky.


Při prvním vybíjení mi připadlo, že mi vystačí na nabití mobilu 3x. Mobilní telefony jsou dnes našimi společníky, bez kterých neuděláme již ani krok. Neustálá spotřeba dat, využívání aplikací, volání i SMSkování způsobuje vysokou spotřebu energie. For that reason, we’ve tried and tested tons of power banks and grouped them for you below to help you pick the best one for your.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Powerbanky značky Silvercrest. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.

Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Read honest and unbiased product reviews from our users.


User Manuals, Guides and Specifications for your Silvercrest POWER BANK Kitchen Appliances. Database contains Silvercrest POWER BANK Manuals (available for free online viewing or downloading in PDF): Operation and safety notes. Ve spolupráci s obchodem VšeproiPhony.


Kompaktní a lehká externí baterie je dodávána se stylovou povrchovou úpravou, rozměry powerbanky jsou 144x75xmm a hmotnost 3gramů. If you’re looking for the best power bank to keep your devices topped up with battery while you’re on the move, you’ve come to the right place. The best power banks are small and compact, making them easy for you to carry aroun while also holding enough power to charge your devices many.


A wide variety of silvercrest charger options are available to you, such as use.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky