čtvrtek 13. srpna 2015

Termohrnek

Termohrnek je životní styl. Nebo si naopak rádi užíváte ty chlazené? A chtěli byste je mít vždy po ruce? Potom si je vezměte s sebou v termohrnku.


Hodí se do auta, do kanceláře ale i pro venkovní aktivity. Vhodně vybraný termohrnek udrží nápoj dlouho horký nebo studený a proto ho využijete po celý rok.

Nebojte se vybrat si vyjímečný design a oblíbenou barvu. Pokud je termohrnek přenášen v batohu, je třeba myslet na co největší těsnost, aby se jeho obsah za žádných okolností nevylil. Kdo často cestuje vozem, může pořídit termohrnek do auta, který je specifický nejenom svým tvarem, kdy nabídne kompatibilitu s držákem nápojů.


Součástí může být i kabel, který se zapojí. Ochranný barevný nástřik zabrání nežádoucím škrábancům. Na našich stránkách najdete široký výběr termohrnků.


Tím však nabídka nekončí. Podívejte se na další designové výrobky jako jsou konvice, termosky a další.

Eco Bamboo Cup Japanese Sour Cherry 4ml. Oficiální hrnek s grafikou slavné filmové ságy STAR WARS. Do termohrnku můžete nalít kávu, čaj nebo jiný nápoj, který chcete uchovat teplý. Velmi odolný termohrnek Zulu o objemu 4ml. Hrnek oceníte na cestách, v práci i doma.


V nabídce máme termohrnky nerezové, ale také z. Přes 1kousků různých termohrnků. Kvalitní termohrnky v různých objemech a barvach. Přečtete si recenze naších zákazníků a vybírejte na základě jejich zkušenosti. Udržují nápoje dlouho studené nebo horké. V naší nabídce najdete termohrnky nerezové, plastové ale i skleněné.


Nové víčko lze uzamknout a otevřít pro čištění. Esbit termoska černá. Nerezová termoska o objemu jeden litr. Skleněné termosky jsou vyrobeny z vysoce odolného plastu s vnitřní skleněnou vložkou, velmi elegantní madlo a praktický uzávěr. Revoluční termohrnek díky kterému Vám na cestách nevystydne Vaše oblíbená káva nebo čaj.


Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line.

Vodotěsný termohrnek s madlem - tmavě modrá Vodotěsný nerezový vakuově izolovaný termohrnek s otočným uzávěrem a madlem o objemu 4ml v tmavě modrém provedení. Nevzdávejte se šálku oblíbené kávy ani při ranním spěchu do práce. Kávu si vychutnejte cestou v MHD z designového termohrnku. Motion Mobilní termohrnek je nerezová vakuově izolovaná láhev pro každodenní použití ideální pro řidiče, turisty, sportovce či cestující. Rádi si ráno vychutnáváte svou oblíbenou kávu při čtení novin?


Pracovní dny ovšem bývají hektické a ušetřit si tak chvilku času není jednoduché. S cestovním termohrnkem si tuto pohodu můžete dopřávat každé ráno, například v autobuse cestou do kanceláře. Sleva zdarma 5K č. Detail produktu Do obchodu. Kč 5Kč Tyrkysový nerezový cestovní termohrnek Premier Housewares Mimo, 3ml Skladem -.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky