čtvrtek 20. srpna 2015

Organizér do garáže

Praktický nástenný organizér do dielne za skvelú cenu. Výber zo širokej ponuky. Taktiež kvalitné kúfriky na náradie. Organizér do domácnosti, 130xcm.


Skvělý organizér na vaše věci, které potřebujete mít neustále po ruce.

Vhodný nejen do garáže , ale i do dílny či šatny. Díky háčku jej snadno zaháknete na háček, rám dveří či šatní tyč. Pre stabilitu by ste mali mať skrutku každých centimetrov. Náradie môžete uložiť cez.


Nabízíme širokou nabídku závěsných organizérů na šroubky a nářadí do každé domácnosti a garáže. Popis produktu a technické parametre. Náš praktický nástenný organizér náradia do garáže predstavuje perfektný spôsob, ako udržať nástroje, príslušenstvo a diely (ako sú skrutky, podložky, matice, klince, svorky atď.) úhľadne usporiadané a po ruke.


Každá dielňa či garáž by mala mať to správne vybavenie potrebné na riešenie akéhokoľvek problému, ktorý sa vyskytne.

Nástěnný organizér je vyroben z kvalitního plastu a rychle se stane nedílnou součástí každé garáže či dílny. Celkové rozmery: 4x 3x 1mm. Slouží k uložení montážního materiálu do regálů s plastovými boxy, organizérů na šroubky, nebo nářadí a pracovních pomůcek.


Vyberte si organizér z AHProfi. Nástenný organizér do dielne a garáže Nástenný organizér sa stáva neodmysliteľnou súčasťou každého človeka, ktorý chce mať prehľad vo svojej garáži, dielni, sklade a podobne. Prečo si teda zaobstarať organizér ? Je použitelný pro všechny typy kol a šířky plášťů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Regál do dílny a garáže.


Naše gumová rohož má široké využití jako podlahová krytina pro vnitřní i venkovní prostory. Můžete ji použít jako vstupní rohožku, ale hodí se také na terasu nebo do garáže , dílny, stáje, výběhu či a. Levná dlažba do garáže. Poradíme vám s nákupem.


Vystavujeme v prodejně. Produkty skladem do dnů u vás. Možnost dopravy zdarma.

MARS Svratka, jaké má výhody a nevýhody. Závěsné systémy do dílny, garáže i na zahradu Udělejte si pořádek v dílně nebo garáži. Díky závěsnému systému se vám vejde na stejné místo více nářadí, kolo i pneumatiky. Nezabírá mnoho místa a hodí se do každé dílny, garáže , atd. Disponuje vnitřními boxy, které se hodí na uložení nejrůznějších součástek, např.


ORDERLINE Závesný organizér na náradie NTBNP5. Just like accountants and tailors and housekeepers, there. Kladkový organizér do garáže LAMPA ITALY Kladkový organizér do garáže , systém šetriaci priestor.


Pomáha usporiadať garáž. Vynikajúci pre strešné boxy do automobilov, kajaky, kanoe, bicykle alebo rebríky s hmotnosťou do kg. Přepravní plošinový vozík skladový 1kg Plošinový manipulační vozík ideální pro převážení nákladu do váhy 1kg.


Malý, kompaktní, se sklopným držadlem. Složený plošinový vozík zabere málo místa. Pohodlně ho naložíte do dodávky nebo uskladníte v koutě garáže či dílny.


Protiskluzová gumová plošina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky