čtvrtek 27. srpna 2015

Okapy hranaté

Hranaté žlaby vyrábíme např. Dodáváme atypická provedení, různé rozměry žlabů dle přání a potřeby zákazníka, obdélníkový průřez svodů (např. 8x12cm). Unikátní, hranatý tvar plastových okapů a svodů je klíčem k udržení harmonie a estetiky v nejmodernějších architektonických návrzích a vyhovuje nejnovějším trendům ve stavebnictví a estetickým potřebám investorů.


Ve většině případů totiž okapy z plastu nevyžadují lepení ani šroubování. Kromě toho dobře odolávají povětrnostním vlivům, vyhnete se s nimi korozi a jsou téměř bezúdržbové.

Vybírat můžete z několika barevných variant, u kterých byla stálobarevnost povrchu potvrzena laboratorními testy. Nemůžete se rozhodnout, jaké okapy vybrat? Sortiment - okapy : žlaby, svody, čílka, háky, kolena, kotlíky, objímky, rohy, zachytávače a další příslušenství. KJG dodávat u žlabů a souvisejících prvků pouze typ D (žlaby, čílka, háky, rohy, kotlíky). Specializovaný internetový obchod s širokým výběrem okapových systémů s příslušenstvím.


Plastové okapy po celé ČR. Okapy je nutné pravidelně čistit. Pokud zanesené okapy nevyčistíte, hrozí vám zanešení okapového svodu.

V tom případě musíte celý svod okapů rozebrat a řádě vyčistit. Lakované systémy dodáme např. Rozvinutá šíře plechu 3mm = průměr žlabu 1mm.


Jako u všeho, vždy existují výhody a nevýhody. Výhodou plastových provedení je relativní bezúdržbovost, na druhou stranu jsou dražší, než kovové varianty. Kompletní okapový systém vhodný pro všechny typy střech a krytiny s hranatými žlaby. Povrch Elite, stejně jako u kruhových žlabů, tvoří v kombinaci se švédskou ocelí dokonalý celek zajišťující vysokou pevnost a odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Lindab Rainline je kompletní okapový systém vhodný pro všechny typy střech a krytiny.


Povrch Elite v kombinaci se švédskou ocelí tvoří dokonalý celek zajišťující vysokou pevnost a odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Kompletní výrobní prograokapy , okapový systém z barveného pozinkovaného plechu (BAR) výrobce KJG a. Okapový systém SIBA přichází v půlkruhové v devíti barevných variantách. Jeho hladké křivky představují účinnou ochranu proti ulpívání nečistot.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kvalitní okapy pro rodinné domy či dřevostavby, různé průměry i barvy. Prodej okapů po celé ČR. Svody jsou u tohoto systému hranaté a díky prolisu se neničí ledem.


Kanadské okapy i svody jsou zejména vhodné.

Svody, objímky, kolena, zachytávače jsou typu A (čtvercový průřez). Já mám problém, že mám na chatě dlouhou střechu a snad každý druhý rok se okapy rozpojí a voda kape na zem. Ty hranaté se prý dají vyrobit v kuse a také jsou prý lepší, když je více sněhu. Ale zase mi přijde, že se musí snadněji zanášet nečistotami. Nemáte s nimi prosím někdo zkušenosti?


Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy , háky, svody, kolena, kotlíky a další součásti. Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink, dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek. Informácie o tom, ako používate tento web, sa zdieľajú s Googlom.


Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky