pondělí 17. srpna 2015

Rotační kartáč na podlahu

Kartáče a hubice na podlahu. Dřevěné podlahy, dlažby či koberce - na každý povrch si můžete vybrat ten nejvhodnější kartáč. Z rozmanité nabídky všech možných hubic a kartáčů si vybere opravdu každý.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Rotační elektrický kartáč SPIN MASTER je všestranný pomocník na čištění pro každého, kdo chce udržovat svou domácnost čistou. Se všemi druhy nepořádku a špíny si poradí značka britská značka Addis. Díky výrobkům z kvalitních a robustních materiálů vám půjde úklid od ruky jedna báseň a možná se na něj dokonce i začnete těšit.


Rotační turbokartáče jsou pro tento úkol naprosto nejlepší! Jejich rotační hlava dokáže koberec důkladně pročesat a uvolnit z něj hluboko zašlapané nečistoty. Otáčecí kartáč na sebe namotá všechny dlouhé nitě nebo chlupy z vašeho psa nebo kočky. Výsledek po úklidu těmito speciálními hubicemi nemá konkurenci.


Speciální kartáč na podlahu s pevnými štětinami. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.

Pokud nechcete strávit týden hledáním toho nejlepšího mopu a zjišťování důležitých parametrů, pokračujte ve čtení tohoto článku, protože si zde řekneme o všech důležitých informacích. Expedice do hodin Produkty skladem Od 14. Rotační kartáč je praktickým doplňkem do každé garáže nebo na zahradu. Jako výdejna je otevřená Praha Karlovo nám.


Klepače, rotační vibrační kartáče na hloubkové čištění koberců a matrací, leštičky na hladké plochy a plovoucí podlahy, ruční malé klepače na čalounění a sedačky. Rotační mechanický kartáč na podlahu a koberce uklidí bez hluku a spotřeby elektrické energie Nebudete plýtvat elektrickou energií a nepotřebujete sáčky do vysavače. Vhodný na všechny druhy povrchů, linoleum, koberce, perfektně posbírá drobečky, vlasy, prach, chlupy ze srsti zvířat. Vhodná pro pevné podlahy, koberce i čalounění.


Univerzální hlava se přizpůsobí průměrům trubek - mm. Nepoužívejte standardní kartáč na podlahy, který má příliš hrubé štětiny. Mohl by vám podlahu poškrábat.


Zametejte ve směru podlahy. Zbavíte se tím i všech nečistot usazených mezi jednotlivými kusy laminátu. Eshop se sportovním zbožím Sporticus. Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.


Hubice a kartáče k vysavačům. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.

Rotační mop, mop rotační , rotační mop se ždímacím mechanismem, mop na podlahu , mop na podlahu se ždímačem. Automatický elektrický kartáč Kobold EB4umožní důkladné a šetrné vysání podlahy. Díky plně automatickému rozpoznávání typu povrchu je Kobold EB4odborníkem na dokonalou čistotu všech typů podlah v jednom jediném pracovním kroku.


Na Elektrický rotační kartáč HURIKÁN poskytujeme záruku měsíců. Kupte si ještě dnes výrobek Hurricane Spin Scrubber se 1 zárukou vrácení peněz nebo reklamace Záruka na veškeré zboží a odborný servis - vše zaručeno! Barevné kódování umožňuje rozdělit závod na uzavřené zóny barevně odlišené. Toto řešení výrazně snižuje.


Super měkký rotační kartáč se kterým perfektně umyjete Vaše auto. Trojrozměrná čistící hlavice nepotřebuje elektřinu, funguje pouze na bázi vodního tlaku, který roztáčí kartáč. Skvělá vychytávka pro všechny majitele aut, kteří rádi pečují o své vozy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky