pondělí 24. srpna 2015

Mačkadlo na brambory tescoma

Milujete nádherně hladkou a jemnou bramborovou kaši? Se šikovným mačkadlem na brambory a těsto HANDY si ji můžete dopřát kdykoli se vám zlíbí. Uvařené brambory do něj vložíte, stisknete rukojeť a můžete servírovat! Disk s menšími otvory je určený pro pasírování vařených brambor a přípravu jemného pyré do bramborových kaší.


Disk s většími otvory je určený pro pasírování těsta přímo do hrnce při přípravě polévkových těstovin. Vynikající pro přípravu bramborové kaše a polévkových těstovin, např. Uvařené oloupané brambory vložte do mačkadla a stisknutím rukojeti protlačt.


Celonerezové mačkadlo vynikající pro přípravu bramborového pyré a polévkových těstovin. V čem mačkadlo na brambory GrandCHEF vyniká? S mačkadlem GrandCHEF připravíte snadno bramborové pyré z vařených brambor pro dokonale hladkou bramborovou kaši.


Mačkadlo na brambory HANDY je vynikající pro přípravu bramborové kaše. Uvařené a oloupané brambory vložte do mačkadla a stisknutím rukojeti protlačte. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Klasická nerezové i moderní plastová šťouchadla na brambory včetně mačkadla na brambory a těsto pro snadné pasírování vařených brambory při přípravě pyré a pasírovaní těstovin.


Jednoduše s ním připravíte bramborovou kaši nebo třeba zavářkové těstoviny do polévky. Stačí pouze vyměnit disk, zmáčknout a zavářka je hotová. Recenze na Šťouchadla na brambory. Lisy na těsta a brambory mají v kuchyni díky výměnným diskům široké využití.


Mačkadlo na brambory tescoma

TESCOMA mačkadlo na brambory a těsto HANDY. Krom vařených brambor totiž zvládnou „vylisovat“ třeba i italské polévkové těstoviny passatelli, gnocchi, španělské churros, šulánky nebo koblížky. Lžíce, naběračky, pěnovačky, obracečky, mašlovačky a spousta dalších pomocníků, kteří vám usnadní vaření. Moderní lisy česnek usnadní drcení česneku, odšťavňovače připraví čistou citrusovou šťávu, mačkadlo propasíruje vařené brambory pro dokonale hladké pyré a pasírovač propasíruje vařenou zeleninu i čerstvá rajčata do omáček a polévek. V čem je mačkadlo na brambory a těsto HANDY výjimečné?


Lze mýt v myčce nádobí. Mačkadlo je dodáváno se nerezovými protlačovacími disky – disk s menšími otvory je vhodný pro přípravu bramborové kaše, disk s většími otvory pro přípravu polévkových těstovin, např. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Na základě získaných zkušeností prodeje kuchyňských potřeb různých značek v naší první prodejně, jsme se rozhodli otevřít další kamennou prodejnu a to zcela téměř podřízenou značce kuchyňských potřeb tescoma. Skladové zásoby produktu.


Termíny dodání jsou platné, pokud zboží objednáte nyní! Popis: nevyužité mačkadlo , asi 4x použito. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro smažení i pečení bramborových spirál, spirálový kráječ a masivní rukojeť jsou vyrobeny z odolného plastu.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky