středa 26. srpna 2015

Dortová forma 18 cm

Ideální na pečení různých ovocných, tvarohových, zeleninových koláčů nebo dortů pro jakoukoliv příležitost. Forma má odjímatelné dno a je vyrobena z kvalitní silné oceli s dvouvrstvým nepřilnavým povrchem. Master Class, které garantují.


Dortová forma 18 cm

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Materiál: pocínovaný plech, vaflové dno. Vyrobeno v České republice. Bábovka Queen line je unikátem na trhu nejen díky své kvalitě, designu, ale také díky tomu, že je vyrobena z poctivé litiny.


Vybírejte si Pečící formy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. V této formě můžete upéct dort, bábovku nebo připravit. Pečení je radost, pokud se vám pokrmy nepřichytávají, máte dostatečně velikou formu a výsledná podoba pochutiny není ohrožena jejím vyndáváním. To všechno vám usnadní námi nabízené formy ověřených výrobců jako je Felcman, IBILI a další. Kvalitní designová dortová forma je opatřena otevírací sponou pro snadné vyjmutí korpusu.


Dortová forma 18 cm

Forma je určena k pečení korpusů ve tvaru srdce. Je zdobena filaovorůžovým podkladem a nápisy LOVE se srdíčky. VÝPRODEJ - Poslední šance ke koupi.


Rozkládací forma s nepřilnavým povrchem. Překvap přítelkyni na narozeniny, svátek, nebo na rozloučení se svobodou chutným dortem ve tvaru penisu! Ve formě můžeš kromě dortu připravit i pudink, či zmrzlinu! Určitě to byla jen náhoda.


Dortová forma 18 cm

Vážený zákazníku, po dobu vyhlášených vládních opatření k prevenci proti rozšíření koronaviru zajišťujeme přepravu pouze s přepravcem PPL. Dortové formy, Sladilka. DORTOVÁ FORMA ŠESTIHRAN CM.


Doplňte si své vybavení na pečení! Prohlédněte si náš sortiment výrobků – máme plechy, válečky a formy na dorty různých tvarů a velikostí, takže když se pustíte do výroby úžasných výtvorů, budete plně vybavení – a nic vás už nezastaví! Podobné fráze na Sleviste. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Dortová forma 18 cm

Z pocínovaného materiálu. Vysoký okraj formy cm. Nepřilnavá, lehce omyvatelná dortová forma. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení. Forma vyrobena z pocínovaného potravinářského plechu.


Ibili Forma na dort šikmá - 20cm. Anodizovaná hliníková forma bez svařovaných bodů. Ideální pro vytváření 3D kuželovitých sladkostí nebo sukně nádherného panenkového dortu. Formu je vhodné mýt v myčce nádobí.


Rozměr ,5x1x1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky