čtvrtek 13. srpna 2015

Poličky do koupelny bez vrtání

Koupelnové poličky Odebrat filtry. Rohová polička do koupelny bez vrtání Compactor. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Háček 3M ze série Command nabízí snazší, přitom však výkonný způsob pro zavěšování oproti vrtání , kladivu či hřebíkům. Ideálně lze použít pro zavěšování předmětů do koupelny či na jakékoliv jiné místo v domácnosti.

Problém je ale často s připevněním, protože ne každý si troufá na vrtání do obkladů nebo do spár a raději by zvolil jiný způsob. Kit, vyvinuté a patentované v Německu. Využijte naplno svých nápadů do koupelny ! Nabízíme vám možnost tyto výrobky přilepit (každá série má doporučené nebo přímo pro danou sérii vyráběné speciální lepidlo). Zkrátka nechce z nějakého důvodu vrtat?


Za použití moderních lepidel je nainstaluje do své koupelny každý z vás. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce.

Rohové koupelnové poličky , skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Poličky do koupelny , Vše do koupelen. Vrátit se zpět do obchodu Přihlásit se do mého účtu.


Registrovaný zákazník;. BEZ VRTÁNÍ PowerLoc SION. Osloví Vás svou jednoduchostí a jistě i příznivou cenou. Doplňky jsou vyrobené z kvalitní pochromované mosazi a jsou tak vhodné i do vlhkého prostředí koupelny.


Skleněná polička Soft je praktickým pomocníkem v každé domácnosti. Nejoblíbenějším doplňkem koupelny je bezkonkurenčně rohová polička. Právě do ní můžete uschovat všechny sprchové gely, šampony či mýdla, které každý den používáte v rámci své osobní hygieny. Velmi oblíbená je koupelnová rohová polička závěsná. Drátěná polička do koupelny od Compactor je vyrobena z chromované oceli.


Ve své jednoduchosti je zároveň elegantní a nadčasová, zkrátka vhodná do každé koupelny. Praktické uchycení bez vrtání. Skvělým řešením je vakuový systém montáže, který se hodí.


Háčky do koupelny bez vrtání Compactor - Bestlock systém, nosnost až kg,… 4Kč s DPH.

WENKO náhradní úchytky PowerLoc nerez. Set dvou háčků do koupelny s přísavkami. Unesou až kg a hodí se do každé koupelny , nebo i kuchyně. Trojúhelníková police do sprchy bez vrtání.


Nástěnná dvoupatrová rohová polička Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání. Série nástěnných doplňků Ecoloc nabízí přisávací doplňky bez vrtání a poškození obkladů. Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné.


Drátěná konstrukce z chromované oceli je nadčasovou záležitostí, vhodná do každé koupelny , k umyvadlu, nebo i dřezu v kuchyni. Teleskopická rohová police do koupelny , lesklá. Bez šroubů, bez vrtání ! Jednoduše nastavitelnou tyč rozepřete mezi stropem a vanou.


Na ni připevníte nastavitelné rohové poličky a zrcátko a je hotovo! Další použité materiály: hliník, umělá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky