čtvrtek 13. srpna 2015

Lednice samsung rb29fsrndww

Stejně jako kapacitou, i rozměry se lednice Samsung RB29FSRNDWW řadí k drobnějším spotřebičům v našem testu. Spolu s menší výškou má také poměrně malou hmotnost kg, tyto dva parametry by mohly výrazně usnadnit stěhování lednice. Skip to content Skip to accessibility help. This site uses cookies.


By clicking ACCEPT or continuing to browse the site you are agreeing to our use of coo. Všechny informace o produktu Lednice Samsung RB-F310G RB29FSRNDWW , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Samsung RB-F310G RB29FSRNDWW. Chladnička s mrazničkou Samsung RB29FSRNDWW bílá. Beznámrazová lednice v en. Digitální regulace teploty, LED displej, invertorový kompresor se zárukou let.


Její celkový čistý objem činí solidních 2litrů – z něj 1litrů náleží části chladící a litrů části mrazící. Je tak ideálním spotřebičem do tří až čtyř. Přečetl(a) jsem si Zásady ochrany osobních údajů na stránce Samsung. Zavřít Odesláním e-mailové adresy souhlasíte se zasíláním upozornění na dostupnost produktu a marketingových sdělení od společnosti Samsung. RBFridge Freezer with Digital Inverter Technology, 2L.


RB29F Kjøl og Fryseskap, 2liter. Løsninger og Tips, Last ne Manual, Kontakt Oss. Family Hub od společnosti Samsung se vyznačuje nejen elegantním designem, ale i dotykovou obrazovkou, hlasovým ovládáním a množstvím inovativních funkcí, které oceníte nejen při skladování potravin, vaření, ale i při nákupech pro celou rodinu.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze SAMSUNG RB29FSRNDWW od. Uživatelské hodnocení a recenze na Lednice Samsung RB-F310G RB29FSRNDWW. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. The Samsung RB29FSRNDWW Fridge Freezer combines style, elegance and convenient features to provide the perfect addition to your kitchen. With an overall capacity of 290L, this fridge freezer is big enough for medium to large families. Offering enough space for bags of shopping, the RB29FSRNDWW can easily fit a full weekly shop. K tomu přispívá i systém Multi-Flow pro rovnoměrnou distribuci chladného vzduchu uvnitř chladničky.


Lednice je jedním z nejzákladnějších domácích spotřebičů, proto vás její nákup dříve či později nemine. Nejčastější volbou pro běžnou domácnost je lednice s mrazákem, která současně nabízí chladící i mrazící část, nicméně sáhnout můžete i po monoklimatickém modelu či obří americké lednici. Horní šuplík mrazáku do lednice Samsung RB29FSRNDWW. Na objednání (obvykle cca 5-dní) Na objednání (obvykle cca 5-dní) Orientační rozměry boxu do mrazáku Samsung : Šířka čela: cca 4mm Šířka šuplí.


Police dveří horní do lednice Samsung RB29FSRNDWW. V katalogu nemáme podrobnější informace o samsung rb29fsrndww. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Velký objem chladničky 2litrů a dostatečný objem mrazáku litrů z ní dělají ideální chladničku pro větší domácnosti. Jedním z benefitů, který tato lednice nabízí je celková kapacita 5l, která zajistí dostatek místa pro. Celkově se mi lednice líbí, jak vypadá z venku i uvnitř. Je naprosto tichá, není ji slyšet.


Nebudu si stěžovat na jeden velký.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky