pátek 14. srpna 2015

Polyamidová deska

Desky a tyče z polyamidu PA PA6 PAatd. Snadná obrobitelnost umožňuje využití v mnoha průmyslových aplikacích. Polyamid PAje rozpustný v silných kyselinách, kyselině mravenčí, octovém fenolu a chlorovaných fenolech. Litý polyamid (PA6G) dodáváme ve formě desek, tyčí a trubek.


Mimo tyto polotovary nabízíme také soustružené a frézované výrobky. T1 bílá, PA Tecamid 6. Obvykle dostupné do 2-dní. T bílá, POM-C, Ertacetal. Filter by Custom Post Type.


Prodám polyamidovou desku,barva černá,tl. Nabízíme především dodávky plastových polotovarů jako jsou desky, tyče a fólie, dodávky hadic pro různá média, pryžových desek a rolí, pryžových podlahových krytin, čistícího textilu aj. PAdeska tloušťka 40mm formát 320x320mm. Alkalický polyamid PA6. V případě zatížení ohybovým momentem působí svislá síla na rameni 6mm.


Z těchto grafů je patrná očekávaná vyšší únosnost vzorků s označením R, tedy kotevní. Jednořadá kuličková ložiska. Kola zajišťují snadnou manipulaci s kotlem i když je maximálně naplněn.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rýsovací deska Rotring Rapid Aa kufřík College.


Plně vybavená rýsovací deska velikosti Apro rychlou, přesnou a snadnou práci a kufřík pro její bezpečné uložení. Stabilní deska z nelámavého plastu, ergonomické tvary pro pohodlnou práci. Paralelní příložník s aretací, příložník tvaru L umožňuje přesné. Kuchyňská pracovní deska.


Hloubka desky je cm. Maximální délka desky vcelku je m. Potřebujete správně měřit? Umíme pro Váš výrobek, nebo službu vybrat, přizpůsobit, zkalibrovat i opravit měřidlo, nebo měřicí přístroj.


Otočné zátěžové kolečko s deskou pro střední zatížení, žlutě pozinkované ocelové pouzdro s polyamidovým kolečkem. Kluzné ložisko s dvojitým kuličkovým kroužkem, zajištěno zadním šroubem, našroubováno. Výpočet nosnosti: Nosnost válců udává max. Nebaví vás tahat těžké palety, krabice, balíky nebo doma těžké popelnice, které musíte přinést popelářům takřka pod nos? Deska hřejicí do termoboxu velká.


Vnější rozměry: 530x3mm. Detailní popis produktu. Horké plotýnky jsou navrženy tak, aby prodlužovaly dobu držení teplého jídla. Nákup Držák pojistky s montáží na desku plošných spojů, 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky