středa 26. srpna 2015

Teplovzdušný výměník turbo

Rozměry kartonu: 70x45xcm. Tento teplovzdušný výměník dokáže efektivně zužitkovat teplo z kouřovodů a tím zvýšit účinnost vašich kamen o - a zároveň snížit teplotu spalin. Euroteplo teplovzdušný výměník TURBO.


Teplovzdušný TURBO výměník je vyráběn na kouřovody o pr. Abych přirovnal, fouká asi jako standardní ´´220V teplovzdušný. Doporučené Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější. U běžných krbových kamen se teplota spalin, které odcházejí do komínu pohybuje kolem 2ndash, 3°C.


Prodám tento teplovzdušný výměník dokáže efektivně zužitkovat teplo z kouřovodů a tím zvýšit účinnost vašich kamen o - a zároveň snížit teplotu spalin. Výhodou tohoto výměníku je jednoduchá montáž bez přerušení kouřovodu, malé rozměry a malá spotřeba - W při bezpečném V napětí. Rychlost otáček ventilátoru lze regulovat napětím na adaptéru, jenž je součástí výrobku. Kotel je masivní konstrukce kompletně opláštěný a vybavený tlačným radiálním ventilátorem, který je schopen vytvořit velký průtok a tlak vzduchu. Tlačný ventilátor vhání vzduch zadní stěnou skrz teplovzdušný výměník a stěny kotle do přední části kde je vyfukován.


Tím je zajištěno vysoké účinnosti. Tento typ kamen je kompletně opláštěný a vybaven radiálním ventilátorem, který vhání vzduch do spodní části kamen. Vzduch ochlazuje stěny kamen, a dále pak musí nuceně projít přes trubkový výměník. Ohřátý vzduch je vyveden do příruby o. Zvýší tak účinnost vytápění, čímž sníží náklady na vytápění.


Tato kamna jsou určená pro dálkový rozvod tepla a lze je umístit i mimo vytápěný prostor (kotelna a pod.). Jsem přímí výrobce tohoto výměníku. Výměník lze nainstalovat ,na každá krbová kamna,vložky,sporáky.


Tento výměník je výjimečný vtom,že dovede odebrat teplo ,které běžně uniká do komínu a předat ho do prostoru. Lze na výměník se z hora připojit flexi hadice a teplo pouštět do patra nebo do místnosti vedlejších. Pokud chcete využít ještě více tepla proudícího kouřovodem, je tento produkt pro Vás ideální.


Toto nevyužité teplo je odváděno komínem do atmosféry. Díky teplovzdušnému výměníku toto teplo využijete a zvýšíte účinnost kamen. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Ventilátor Lienbacher na kouřovod.


Již od samého začátku vyrábí a na trh dodávají výrobky té nejvyšší možné kvality, což v současné době oceňují nejen domácnosti v Čechách a na Slovensku, ale i nároční spotřebitelé ze sousedního Německa. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Koupené komponenty na komín: Velká spokojenost. Chybný rozměr komponentu komínu byl ochotně a rychle vyřešen.


TEPLOVZDUŠNÝ VÝMĚNIK Turbo výměník. Teplovodní výměník Turbo 2s chladící smyčkou. Turbodym je krbový nástavec určený k montáži na kouřovod z krbu. Je navržen tak, aby získával část tepelné energie obsažené ve spalinách vycházející ze spalovací komory krbové vložky.


Máme kanadská krbová kamna, průměr kouřovodu 150mm. Bude to mít nějaký výsledný efekt? Máte s tím někdo zkušenosti?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky