pátek 21. srpna 2015

Kanystr na benzín 10l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Plastový kanystr na pohonné hmoty Objelitrů Desetilitrový kanystr na benzín , naftu či další kapaliny. Je vybaven nalévací hubicí (tzv. ohebným „krkem“), který umožňuje nalévání paliva rovnou d.

Stop ventil na benzín. STOP ventil použitelný na kanystry TECOMEC, zabraňující přelití. SIKKIA plastový kanystr na benzín, 10L , x 34x cm. V nabídce kanystry různých objemů.


Kanystry na benzín a naftu. Plastové kanystry jsou vhodné ke skladování a bezpečné přepravě benzínů, nafty, topných olejů a mnoha dalších druhů hořlavin. Sikkia plastový kanystr na benzín, 10L , x 34x cm.

OBI kanystr na benzín má certifikaci UN, takže je schválen pro přepravu benzínu a nafty. Nezapomeňte, že podle StVZO se kanystr na benzín smí používat do let od výroby a následně musí být vyměněn za nový. OBI kanister na benzín má certifikáciu UN, takže je schválený pre prepravu benzínu a nafty. Oregon FIORDLAND kombinovaný kanystr na benzín a olej, l benzín , l oleje - červený Vysoká funkčnost a odolnost. Kanister nie je schválený pre účely skladovania pohonných hmôt.


Snadno uchopitelný rukou v rukavici. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Výhoda těchto kanystrů je jejich odolnost, pevnost a ochrana před statickou elektřinou. Pružná hubice na tomto typu kanystru je ideální pro bezchybné nalití kapaliny do nádrže, neměla by ukápnout ani kapka paliva, pokud nástavec nebo. Prodám plechový kanystr.


Během delších cest nejen do zahraničí, ale i po republice se oplatí být připraven na vše. Tedy i na situaci, kdy vám může dojít ve vozidle palivo. Z toho důvodu se vyplatí mít po ruce plný kanystr.


V případě, že se ocitnete „ na suchu“, nebude nic jednoduššího, než z kufru vytáhnout připravený naplněný kanystr , stačí doplnit palivo a můžete pokračovat v. Součástí dodávky je praktické nalévací hrdlo. Zobrazit podrobnější popis.

Cena dopravy 1Kč s DPH. Osobně na Mělníku - pošle. Je to podceňovaný autodoplněk, který většinou zakoupíte draze na benzínové pumpě, až když jej opravdu nutně potřebujete.


Plechové kanystry na benzín i naftu. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou. Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte. Skladem i další kanystry jiných velikostí.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky