pátek 21. srpna 2015

Zakázková výroba nožů

Jmenuji se Petr Melichárek a zabývám se zakázkovou výrobou nožů. Této práci se věnuji již řadu let. Při výrobě používám hlavně přírodní materiály jako dřevo, kůži, rohy i parohy, různé oceli a jiné kovy. Z oceli jsou to hlavně damaškové oceli vlastní výroby, vysoce kvalitní nástrojové nebo nerezove oceli. V současné době vyrábím pět různých kategorií ručně vyráběných nožů od outdoor až po těžké sekací nože.


Dobrý den, jmenuji se Miroslav Linda Indi Od mala mne to táhlo do přírody a jako dítě z myslivecké rodiny, jsem měl vždy nějaký ten nožík po kapse.

Otvírače dopisů Nůžky Příslušenství Náhradní díly a části Akční sady nožů. Zakázková výroba nožů Zakázkové automatické nože Zakázkové zavírací nože Zakázkové nože s pevnou čepel í. Kancelářské potřeby Průmyslové. LUBOMÍR MAĎARIČ - ZAKÁZKOVÁ VÝROBA NOŽŮ BRNO TEL.


Ruční výroba nožů , nože na zakázku, ruční výroba nožů , broušení nožů , ručně dělané nože, ručně vyráběné nože Brno. Stálé a akční nabídky pro výrobu profesionálních nožů. Last year, I managed to “re-cyclate” a pretty big pile of bog oak, that was originaly part of the medieval bridge #128578; The wood comes from the channel of the Morava river and was discovered during the reconstruction of the bridge at Gorazd square in Olomouc city.


Jelikož výroba zavíracího nože je poněkud složitější než výroba pevného nože (co se týká konstrukce), proto jsem si nejprve zpracoval podklady - výrobní výkresy. Obě raznice pro mne vyrobil Gonza a tímto mu děkuji za skvělou práci.

V našem internetovém obchodě nabízíme komplexní sortiment pro výrobu nožů a dýk. Méně zkušení nožíři mají možnost zakoupit stavebnice na výrobu nožů , kde naleznou vše potřebné pro domácí výrobu nožů. Aleš Vencovský - výroba nožů. Jako spousta kluků na vesnici jsem začínal s nožem ze dřeva. Přibylo pár let a pokročil jsem k práci pilníkem a pilkou na železo.


V této době vzniklo pár zajímavých a skutečně ošklivých. Ručně vyráběné nože na zakázku. Prvotřídní materiály, poctivá ruční práce. Ruční výroba kuchyňských, loveckých a bushcraft nožů včetně zpracování nože dle Vašich požadavků. Pokud nemám nože již v nějakém stavu rozpracovanosti a začínám od začátku, tak výroba nože trvá tak týden až čtrnáct dnů hlavně podle toho, zda budu muset čepel poslat do kalírny a čekat, až se vrátí.


Tepelné zpracování nožů z uhlíkových nástrojových ocelí mohu zajistit sám. Práškové oceli a jiné drahé. Baltské široké bojové nože.


Rozšíření širokých nožů v rámci dnešní Litvy a Lotyšska. Při toulkách Pobaltím jsem v muzeích spatřil něco, co jsem pokládal za ne. Zakázkovou výrobou tradičních a originálních mysliveckých a loveckých nožů z damašku (damascenské oceli) se zabývá umělecké nožířství Jiří Čurda. Ruční zakázková výroba nožů určených pro lovce, myslivce, táborníky, turisty, kuchaře, řezníky a další.


Konstruujeme speciální nože a střižné nástroje podle požadavků klienta, nebo je vyrobíme podle dodané dokumentace. Používáme nejkvalitnější nástrojové oceli a pečlivě vybíráme.

Výroba také kožených pouzder na revolver. O mně Nejdůležitější částí každého nože je čepel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky