pátek 28. srpna 2015

Restaurace bohemia česká třebová

Přes léto je pro Vás k dispozici i zahradní restaurace s udírnou a grilem. Máme speciální dětský jídelní lístek a jiné zajímavosti pro děti jako je například dětský koutek na zahradě. Všechna jídla Vám rádi. Pohostěte své blízké vynikajícím jídlem.


Topinka a la Bohemia s kuřecí směsí a sýrem, obloha. Přijďte si vybrat z více jak čtyřiceti jídel z naší stálé. Abyste si udělali obrázek o tom jak to u nás vypadá, navštivte naši galerii. Více zjistíte na portále České hospůdky.


Třebová - Oficiální web. Rezervace nutno potvrdit telefonem. Na přání Vám rádi prostřeme slavnostní tabuli. Ano, takhle jednoduché to je! At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


Restaurace bohemia česká třebová

Posedět lze i na velké částečně zastřešené zahrádce s dětským hřištěm. Restaurace s dvacetiletou tradicí. V restauraci lze pořádat společenské akce až pro lidí.


Zajímavostí restaurace je speciální jídelní lístek přímo pro děti, včetně veškerého vybavení, které jim jídlo zpříjemní. Na jídelním lístku najdete českou i zahraniční kuchyni. V létě nabízí stylové posezení na zahrádce za domem. Email neslouží pro rezervaci míst v restauraci! Mně tam chybí už jen jiný typ piva - točí Plzeň a Radegast.


Restaurace bohemia česká třebová

Vítáme vás v naší restauraci, kde se snažíme vytvořit příjemné prostředí s dobrou gastronomií vhodné k setkávání s přáteli, pro pořádání vašich rodinných i jiných akcí. Prostor restaurace využíváme také jako galerii. Nabízíme rozvoz piva domů.


Nejlépe však objednávejte na eshopu a pivo Vám zavezeme až domů (do km). Zajistíme vám bohatou jídelní tabuli. Sestavíme svatební menu o několika chodech.


Restaurace bohemia česká třebová

Rádi připravíme i občerstvení v podobě grilování na zahradě nebo svatební raut. Upřesnění restaurace : Provoz restaurace s venkovní terasou, dětským koutkem, udírnou a grilem. Možnost pořádání akcí a rautů. Nacházíme se na okraji města silnice Eve směru na Ústí nad Orlicí.


Včetně salónku k pronajmutí. Ubytování v pokojích, stravování v restauraci, k dispozici je také salonek pro soukromé akce. VAŘÍME ČESKOU I ZAHRANIČNÍ KUCHYŇ.


Restaurace bohemia česká třebová

PO DOHODĚ MOŽNO I DÉLE). Celková kapacita restaurace je cca 1míst, včetně letní zahrádky. Interiér restaurace je zařízen v retro stylu s motoristickou té.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky