úterý 18. srpna 2015

Udírna s grilem

Get without the ads. Udírna s grilem Ales Nozar. Unsubscribe from Ales Nozar?


Elektrická udírna Bradley XL Camo Smoker 6. Kerti konyha építése ( wood fired oven construction hungary -censer,barbecue,cooker,oven,kettle ) - Duration: 4:49.

Zahradní udírna s grilem je ideální řešení pro všechny, kteří si chtějí vychutnat skvělou chuť uzených i grilovaných pochoutek, aniž by museli současně používat domácí udírnu a zahradní gril. Pokud si rádi pochutnáváte na grilovaných a doma vyuzených dobrotách, nechte se inspirovat a pořiďte si originální zahradní udírnu kombinovanou s grilem sestavenou z tvarovek PlayBlok. Výrobce betonových tvarovek chtěl ukázat, že tyto tvarovky nejsou určené jen ke stavbě plotů a opěrných zídek, jak si mnozí mylně myslí. EDESÁTKA spojuje plnohodnotné grilování a uzení do jednoho balení.


Ať už hledáte gril s udírnou a nebo udírnu s grilem , je tento model přesně pro vás. Vejde se do ní například středních pstruhů, cca klobás a nebo třeba 10kg krkovičky. Vám udírnu s grilem vychválil.


Právě si obdobnou konstrukci překresluji na papír a poprosil bych, jestli mi můžete říct rozměry - půdorys stavby.

Stavbu grilu budu osazovat do již hotové pergoly a jsem limitován rozměry mezi stojinami pergoly, které činí metru. Krb s udírnou a přípravnou plochou, která velikostí odpovídá pracovní desce kuchyňské linky, nebo takový, aby ladil s dalšími zahradními stavbami, vyžaduje spíše stavbu na míru. Kdo si troufne postavit krb svépomocí, ušetří. Materiál na krb na fotografiích stál něco přes deset tisíc korun. Dřevěná udírna -včetně topeniště-Dvoupatrová 1cm.


Inzerát byl odebran z oblíbených. První varianta je mnohem rychlejší a levnější, nicméně měl jsem představu, že poctivě postavená udírna může plnit i funkci estetickou. Skoro-romantické zákoutí s udírnou mi přišlo jako fajnová součást zahrady. Každý chlap má nějaké sny. Jedním z těch mých byla vlastní zahradní udírna.


Ale jelikož to nebylo úplně to, co jsem chtěl, udělal jsem to po svém :-) Třeba toto někoho bude taky inspirovat. Znalci vědí proč: každý druh tepelné přípravy dá výsledku specifickou a nezaměnitelnou vyuzenou chuť. F50- S od RÖSLE má vysokou mobilitu. Obrázků se najde spousta na internetu. Koupil jsem si i knížku, ale co se týká vzhledu, moc jsem si z toho nevybral, spíš možná nějaké technické doporučení při vlastní stavbě.


Pokud si chcete pohrát s precizním nastavením teploty, je pro vás jako dělaná udírna s digitálním ovládáním. Pokud máte nekomplikované ovládání bez zbytečných serepetiček, určitě se vám bude zamlouvat elektrická udírna s manuálním ovládáním.

Specialitou je pak například udírna s grilem nebo zahradní krb s integrovanou pecí, grilem a udírnou. Stavba udírny nám nezabere více než několik dnů. Výstup udírny je napojen ocelovou rourou s klapkou do komínu od krbu. Samotný krb je vystavěn ze šamotových cihel, kde jsem se snažil dodržet odrazové zrcadlo a následně v komínu vytvořil zpětnou smičku na padající plyny z komínu.


Mezi nejběžnější a nejužívanější typy v tuzemských domácnostech patří udírna , která se nazývá skříňová. Je možné postavit ji z různých materiálů, převažují ale cihly, plech a dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky