středa 11. května 2016

Číšnická zástěra s kapsou

Nabízíme vám výrobek Číšnická zástěra s laclem a kapsou Kariban 1 bavlna - barva limetková za atraktivní cenu 330. Kč, od výrobce Adoco s. Před tím jsme byli a stále jsme aktivními kuchaři. Vyzkoušejte si nás i naše výrobky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pracovní zástěry využívají především pracovníci v gastro průmyslu. Podle profese tak rozlišujeme především zástěry řeznické a číšnické, existují ale také univerzální zástěry, které je možné využívat při jiných činnostech (1 bavlněné zástěry). Denim zástěra s laclem a kapsami a nastavitelnou vázačkou z pravé kůže kolem krku a kolem pasu.


Vázačky jsou odepínatelné, takže Vaši zástěru můžete bez obav vyprat. Kuchařská zástěra nízká, s kapsou 1 bavlna - různé barvy Výrobek naší značky profikuchar. Detailní popis produktu.


Klasická číšnická peněženka s kapsou vyrobená z pravé kůže.

Peněženku lze ke kapse připevnit řetízkem. Zavírání peněženky na tři polohy, podle toho jak plná zrovna je. Jassz Novinka Číšnická dlouhá zástěra s kapsou je stálobarevná, lehce čistitelná, prát odděleně, funkční, pohodlná a stylová zástěra plné délky, nastavitelná u krku, našitá kapsa, pásky s obšitými obrubami, dá se prát až do 85°C.


Denny´ s s kapsou - modrá. Jednobarevné zástěry z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Ať jste profesionální kuchař, nebo jen domácí kuchtík, který rád vaří, tak si jistě vyberete nějakou zástěru, která vás bude chránit před ušpiněním a ve které se budete cítit dobře. Už žádné fleky na oblíbeném tričku! Zástěry pracovní nejen pro muže.


Nabízíme Vám praktické a zároveň dekorační zástěry, které oceníte především při smažení a šleháhní. CZ Vám přeje plné kasírky. Pohodlná zástěra pro obsluhu z nemačkavého, stálobarevného materiálu.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s tímto sdělením. Barmanská zástěra s přední kapsou , kterou nabízíme ve barevných kombinacích. Dlouhá zástěra s předním rozparkem ze 1 polyesteru. ZÁSTĚRA S PŘEDNÍ KAPSOU. Předepraný vzhle materiál odpuzující vodu, 100cm dlouhé popruhy, nastavitelné šle s přezkami, kontrastní jeans štepování a detaily látky, našitá kapsa a poutko, lze prát na 40°C.


Bistro je klasická krátká zástěra s pevným páskem kolem pasu.

Na těchto zástěrách je možnost výšivky nebo potisku. Pohodlná číšnická zástěra z nemačkavého, stálobarevného materiálu. S tradicí české výroby dodáváme do vašich restauraci kvalitní pomůcky pro číšniky. Každou peněženku vyrábíme s maximální pečlivosti tak aby vydžela každodenní nápor. Kvalita výrobku je odvožena podle jeho ceny.


Kasírka a čísnická kapsa má vždy uvedena nostnostní index, který určuje kvalitu a to kolik výrobek. C, odolná proti bělidlům, jedna velká a tři malé kapsy,. Amsterdam Číšnická zástěra s kapsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky