pátek 20. května 2016

Univerzální bruska vrtáků nůžek nožů

Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Nechceme, aby zákazník, ktorý nám vkladá dôveru tým, že nakúpi Univerzální brúska vrtáků a nožů v našom obchode, mal pri prípadnej reklamácii nejaké výdavky. Tato víceúčelová bruska je univerzální a snadno ovladatelná. Unikátní funkce True point (opravdová špička) zajišťuje přesné nabroušení. Brousicí program Tormek je léty osvědčený produkt určený pro broušení kvalitních řezbářských nástrojů, soustružnických dlát, nožů , nůžek a dalších nástrojů.


Zboží skladem u dodavatele, dostupnost na dotaz. JAPONSKÝ BRUSNÝ KÁMEN SJ-2S tímto kotoučem dosáhnete zrcadlově upraveného povrchu bez viditelných rýh. V této episodě se zaměřuji na základní broušení nožů pomocí brusky Tormek a přípravku SVM 45. Tento výkonný univerzální ostřič umožňuje broušení ostří vrtáků , ale také nožů , nůžek , čepelí seker a sekáčů pod podmínkou, že všechny uvedené produkty jsou vyrobeny z oceli. Ostřič není určen k ostření keramických materiálů.


Pokud o svůj nástroj pečujete pravidelně a ostříte ho, šetříte peníze. Touto robusní univerzální bruskou máte vše, co potřebujete, abyste dosahovali optimálních výsledků. Adaptéry jsou na plášti brusky nasunuty v rybinových d. Robustní motor s klidným chodem, speciální. Bruska je poháněna tichým komutátorovým motorem. Všechny typy broušení lze provést s jednou ostřičkou.


Výměna modulů je jednoduchá, rychlá a přesná. Jednotlivé moduly se dělí na 1) bruska , 2) ostřička nožů , 3) ostřička vrtáků. Elektrický motor s výkonem.


Součástí brusky jsou výměnné adaptéry pro běžné broušení, pro ostření nožů a pro ostření vrtáků. PROTECO Univerzální bruska 51. Jsou určeny k připevnění k povrchu, tedy k pracovnímu stolu. V naší nabídce naleznete brusky na vrtáky s širokou nabídkou typů, značek a bohatých vlastností, ze kterých si jistě. Použijte slevový kód: BERU1Nabrousí vše od kuchyňských nožů a nůžek až po sekery, navíc díky diamantovým kotoučům vydrží déle.


Přesná ostřička vrtáků pro rovnoměrné broušení břitů spirálových vrtáků na zvolený úhel s možností tvarovat špičku dle obráběného materiálu. Brusku můžete použít na broušení vrtáků , nožů , nůžek , dlát a dalších nástrojů ze své. Brusky na vrtáky jsou určeny k broušení vrtáků na dřevo i kov a mají možnost nastavení úhlu pro veškeré typy spirálových vrtáků. Bruska univerzální 3v(vrtáky, nože, nůžky), 110W.


Multi bruska na ostření vrtáků , nožů nůžek , dlát atd GUS 650. Vlastnosti: Vysoce rychlostní bruska vrtáků Bruska nožů a nůžek Bruska na dláta aj. Specifikace: Napětí: 230.


Jaký je lepší nůž a vrták, ostrý nebo tupý, jaká sekera, dláto nebo nůžky? Zbytečná otázka, jasně že ostré. Aby takové byly, musí je občas někdo nabrousit, ostré nevydrží napořád. HOLZMANN NTS200S univerzální stroj vhodný pro snadné a přesné broušení např. Kotouč z oxidu hlinitého prochází nádobou s vodou, která chladí obrobek a zamezuje jeho přehřívání.


Průměr brusného kotouče 200x40xmm Kotouč s koženým. CHYTRÁ ZNAČKA PRO DŮM A ZAHRADU Univerzální bruska vrtáků a nožů Nové zboží, doklad od plátce DPH, záruka. W Úhel až stupňů Více informací telefonicky, po dohodě. Tento ostřič nůžek automaticky nastaví brusné válečky dle úhlu ostří nůžek. Je vhodný pro praváky i pro leváky.


Pravidelné používání ostřiče nůžek udržuje vaše nůžky stále perfektně ostré.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky