čtvrtek 12. května 2016

Káva s reishi diskuze

Přečtěte si rady a zkušenosti na téma zdravá káva s reishi. Někdo zkušenost s touto kávou a jestli má opravdu účinky, které slibuje. Cordyceps používám k doléčení zánětu v těle a celkem s úspěchem. Tyto produkty mi pomohly hlavně od bolestí revma, v současné době jsem bez potíží.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zdravá káva s Reishi Tak já se k jednomu úžasnýmu životabudiči dostala asi před měsíci a musím říct, že je to pecka! Jmenuje se to Zdravá káva a je to káva z výtažkem léčivé houby Ganoderma lucidum, aneb Reishi. Ochutnejte výbornou kávu s reishi , cordycepsem , macou horskou nebo ženšenem. Reishi a cordyceps neovlivňují chuť kávy, maca a ženšen trochu ano, jsou více aromatické.


Houby patřily už od pradávna mezi základ přírodního léčitelství a používaly se na různé zdravotní problémy. Kdo měl v starověké Číně problém se slabou imunitou, nespavostí, astmatem ale i běžnými chorobami, ten věděl, že speciální houba reishi mu pomůže ulevit od jeho problémů. Reishi se mluvilo i zázračná houba, houba věčného mládí, císařská. Extrakt Reishi obsahuje mnoho desítek druhů polysacharidů, které především posilují imunitu. Pokud jsou polysacharidy otcem, triterpenoidy jsou matkou léčivých vlastností Reishi.


Společně s polysacharidy jsou tahounem síly a ochrany imunitního systému. Káva s houbou reishi rejši reiši. Reishi ganoderma lesklokorka (rejši) tradiční čínská medicína TČM. Slovensku neustále stúpa. Díky houbě Reishi obsahuje různé účinné látky, jako enzymy, betaglukany, polysacharidy nebo fytosterol.


Natural Liver Support, Promotes Restful Sleep, Supports Healthy Brain Chemistry. Ještě jsem si koupila i tu Reishi v tobolkách a baštím to jak já, tak můj skoromuž. Reishi mi pomáhá posilovat imunitu a dodává energii. Ten navíc jezdí kamionem, často po nocích a díky té kávě zvládá bez problémů jízdy, kde byl. Znáte zdravou kávu Je to kávička s výtažkem léčivé houby Ganodermy lucidum, anem Lingzhi aneb Reishi.


Pojďte si o kávičce povídat a navzájem si předávat zkušenosti s výrobky, kávami, čaji s reishi. Kombinácia Reishi so San Mioa (zmes niekoľkých čínskych bylín) môže pomôcť znížiť reumatoidnú artritídu. Pomáha znižovať opuch spojený s reumatoidnou artritídou.


Reishi je tiež účinná pri tuhom krku a ramenách. Krvný cukor: Reishi tiež poskytuje účinok na zníženie hladiny cukru v krvi. Obsahuje polysacharidy.


Podľa výskumu a vedeckých štúdií je táto Kráľovská rastlina najsilnejším prírodným liečivom proti rakovine a iných ťažkých chorôb, ktorá často prekonáva klasickú liečbu. V Japonsku už dlhé roky liečia oficiálne s hubou REISHI v nemocniciach okolo chorôb s veľkým úspechom. K nám sa dostáva až teraz. Fascinující je, že Reishi nám dokáže pomoci zůstat zdravými a vůbec neonemocnět.


V prodeji jsou tři produkty z Reishi , které jsou vyráběny pouze z Duanwood Red Reishi. Jedná se nejúčinější odrůdu Reishi s vysokým obsahem účinných látek jako jsou polysachardidy a tritrepenoidy. Za tepla: porce (3g = lžička) smícháme s horkou vodou (cca 1ml) s teplotou cca stupňů a pořádně rozmícháme. Pro ochucení můžete přidat mléko nebo svůj oblíbený sirup.


Instantní káva 2g, inulín rozpustná vláknina z čekanky (Cychorium intibus) 1g, reishi Lesklokorka lesklá (ganoderma lucidum) 3g. REISHI – GANODERMA LUCIDUM – LINGZHI Li Shih-Chen říká o Reishi. Zložky huby Reishi dokážu pôsobiť ako veľmi účinná prevencia týchto.


Nejvýznamější čínský herbolog, bylinář a mistr akupnktury, Li Shih-Chen uvádí ve svém medicínském díle Bencao Gangmu (čínská Farmakopei) na kterém pracoval více než let, blahodárné účinky Reishi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky