pondělí 16. května 2016

Pekáč s poklopem

Masivní pekáč s poklopem ze žáruvzdorného borosilikátového skla. Se silikonovými nožkami, horký pekáč i poklop lze rovnou po vytažení z trouby položit na kuchyňskou linku nebo stůl. Celonerezové, celoskleněné nebo kombinované pekáče s kovovou spodní částí a skleněným poklopem.


V nabídce nerezový pekáč s roštem i unikátní skleněný pekáč s poklopem a žáruvzdornými nožkami pro bezpečné odkládání pekáče vytaženého z trouby na kuchyňskou linku nebo jídelní stůl. Více informací o OD KARLA. TESCOMA pekáč s poklopem EXCLUSIVE 36xcm.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno masivními úchyty a třívrstvým sendvičovým dnem, se samostatným roštem. Vhodné do elektrických, plynových a horkovzdušných trub včetně trub s ventilát. V moderním hlubokém pekáči se skleněným poklopem PREMIUM připravíte snadno a rychle všechny oblíbené pečené pokrmy. V čem je pekáč s poklopem PREMIUM výjimečný? Masivní skleněný pekáč se žáruvzdornými nožičkami - pekáč lze ihned po vytažení z trouby položit přímo na kuchyňskou linku nebo jídelní stůl bez rizika jejich poškození.


Pekáče a zapékací mísy. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou.


V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření. V ČEM JE PEKÁČ S POKLOPEM EXCLUSIVE VÝJIMEČNÝ? Teplo ze sporáku je předáváno dovnitř nádob plynule. Tescoma pekáč s poklopem EXCLUSIVE 36xcm.


Pekáč s poklopem

Opatřeno žáruvzdorným skleněným poklopem , který lze použít jako samostatnou nádobu na pečení. Vhodné pro všechny typy trub kromě mikrovlnné trouby. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Maso můžete na sporáku nechat přímo v pekáči „zatáhnout“ a poté dát upéct do trouby. Poklice z odolného varného skla s aroma otvorem páry pro dokonalou kontrolu vaření. Ve špičkovém masivním pekáči s antiadhezním povrchem Teflon Classic se vám maso nepřipálí.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Veškeré informace o produktu.


Víko na pekáči má jednu skvělou funkci, a sice, že zaručí, že maso nebude vysušené a udrží si svou šťávu. Smaltovaný pekáč s poklopem modrý. Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Díky speciální technologii se postranní ucha zahřívají pomaleji než zbytek nádoby. Nákupem získáte dva pekáče, které se dají použít buď jednotlivě nebo jako pekáč a poklop.


Upečené pokrmy z pekáče snadno vyberete a přemístíte. ECOfriendly, neobsahuje PFOA, olovo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky