pátek 13. května 2016

Utěrky česká výroba

Utěrky česká výroba

Utěrky na nádobí jsou pomocnice každé hospodyňky, věc, která nesmí chybět v žádné kuchyni. V současné době přesunula výrobu utěrek do Svitav a navázala tak na tradiční výrobu své dceřinné společnosti Tatralan. Utěrka je věc naší každodenní potřeby.


Ač ji leckdy považujeme pouze za praktický doplněk naší kuchyně, my věříme, že ji lze povýšit na ikonu každé domácnosti. CZ vznikla z radosti a užitku. Našim zákazníkům nabízíme nejširší výběr utěrek na trhu, včetně dalších textilních.


Příroda totiž obsahuje vše, co potřebujeme, a proto našim zákazníkům nabízíme to nejlepší, co jsme dokázali v přírodě nalézt - ať už jsou to materiály jako je tradiční len či bavlna, nebo vůně a čisticí síly naší kosmetiky. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Utěrky česká výroba

Flexibilní výroba v malých i velkých sériích v relativně krátké době. Po schválení je zboží z pravidla do – týdnů expedováno k zákazníkovi (záleží na typu a konstrukci utěrek). Kvalitní a extra savé utěrky za nízké ceny. Naše prostěradla jsou oblíbena u zákazníků zejména pro svou kvalitu zpracování, pevnost, hustotu a širokou škálu nabízených barev.


Prostěradla vyrábíme z. Povlak na polštářek má rozměr 33xcm. Materiál: 1 bavlna deluxe. Na ilustrační fotografii je zobrazena přední a zadní strana, každý povláček je stejný.


Utěrky česká výroba

Kuchyň bez utěrek by snad ani nemohla existovat a to ani v době kdy světu vládnou myčky nádobí. Kuchyňská utěrka má v kuchyni jasné a čestné místo a jen těžko bychom se bez ní při vaření, stolování, mytí, leštění či sušení obešli. Vyrábíme utěrky ze směsi bavlny a lnu či z čisté bavlny, která zaručuje výbornou savost všech tekutin.


Na výběr máte dvě velikosti, několik vzorů a barev, takže si každý přijde na své. Hledáte nejlepší tipy na úkli nápady na tvoření s dětmi nebo nejlepší způsob, jak využít oblíbený toaletní papír Zewa, kuchyňské utěrky a kapesníky? Poradíme vám, jak co nejlépe pečovat o vaše nejbližší. V naší nabídce naleznete také utěrky s velice moderním vzorem ve třech populárních barvách. Hrany korpusu jsou olepeny mm ABS hranou.


Naše firma vyrábí sedadla, zádová opěradla, upínací pásy a polstrování invalidních vozíků a křesel. Dále pak vyrábíme brašny a tašky pro pošty a doručovatele. Polstrování kovových kufrů. Obaly na měřící přístroje.


Sortiment výrobků byl neobyčejně široký- od technických tkanin a konfekce, nepromokavé plachtoviny, přes pogumované hadice, impregnované látky, pracovní oděvy až po vlakové záclonky a utěrky. Výroba malosériová, speciální i na zakázku. Významná byla i vojenská výroba.


Utěrky česká výroba

Luxusní velice praktická bavlněná utěrka s přídavkem bambusového vlákna. Předností je větší savost a delší trvanlivost než u klasické bavlny. Domácí výroba roušek — Události, Lidé roušky šijí z různých materiálů a podle toho se liší i jejich účinnost. Na to se zaměřili i angličtí vědci. Přátelé, jedeme na plné obrátky!


Balíme a expedujeme každý den. Monitorujeme aktuální situaci v ČR a nabízíme pouze způsoby dopravy a platby které 1 fungují! Vlastní česká výroba , veškeré výrobky máme skladem. Individuální přístup ke každé zakázce, pružnost a kreativita.


Velkoobchodní i maloobchodní prodej. Nabízíme výhodný poměr, perfektní kvalita za rozumnou cenu. Manufacturers of jacquard and dobby woven, printe or yarn and batch dyed terry towels, and table and bed linens, from cotton and linen.


Logo embroidery services. Detailed product catalog, with some technical information.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky