pátek 20. května 2016

Kavárna pražírna

Těšíme se na vaši návštěvu. Možnost zaslání nebo osobního Vyzvednutí. Vinný drink l bílého vína, bezinková šťáva, soda,. Konecne se mi podarilo se zastavit a musim uznat, ze chutove plnejsi espresso jsem dlouho nemel. Vybíráme si zajímavé kávy z celého světa, které pražíme šetrným způsobem.


Kavárna pražírna

Zrna si před i po pražení ručně přebíráme, z důvodu možného výskytu defektních zrn apod. Pracujeme s kvalitní kávou a do své nabídky. Pražíme kávu z plantáží Afriky, Jižní a Střední Ameriky, Austrálie i dalších kávových destinací v pravidelných, týdenních intervalech. Přijďte se podívat a ochutnat!


Kavárna v centru Chomutova. Kávu mají vynikající a obsluha je velmi pozorná a rychlá. Za poslední měsíc navštíveno 2x a jak pojedu přes Strážnici, tak se určitě zastavím znovu.


Kavárna pražírna

K čerstvé kávě připravované na mnoho způsobů vám nabídneme sladkosti, které uspokojí vaše chutě a přispějí k vaší spokojenosti. Jsme malá pražírna v centru Olomouce s jedinečnou atmosférou. Kafe Kodó je místem, které Vás svou vůní pohltí hned při vstupu. Nechte se (s)vést a jděte rovnou za nosem. V krátkých intervalech pražíme 1 jednodruhovou arabicu.


Vlastníme síť obchodů s kávou a kaváren. V našich kavárnách naleznete kromě kávy i dezerty vlastní výroby. Nabízíme i možnost dortů na objednávku a objednání zrnkové kávy až domů nebo do vaší firmy.


Kavárna pražírna

A nyní se s Vámi chceme o tuto radost a potěšení podělit. Skvělá pražírna v citlivě opraveném domku, která stojí za návštěvu již jen kvůli úžasné atmosféře. Pražíme výběrovou kávu a známe příběhy lidí, kteří ji pěstují a zpracovávají. Sídlíme v Liberci a sázíme na dlouhodobá partnerství – jak u nás doma, tak v zemích původu. Jsme pyšní na spolupráci s pěstiteli, zpracovateli, kavárnami a dalšími partnery.


Společně usilujeme o to, abyste si svou kávu mohli vychutnat v opravdu špičkové kvalitě. Kávu si můžete dát u nás nebo si ji odnést a připravit sami. La Boheme Cafe, pražírna výběrové kávy, nabízí čerstvě praženou kávu výjimečných odrů jedinečných chutí a aroma v šálku. Kávu pražíme každý týden a díky výrobě na malé pražičce jsme schopni udělat kvalitní směs a dodržet přesnost stupně pražení a také pražit proslulé jednodruhové kvalitní a gurmetové kávy z celého světa. Nail The Skater-Chic Vibe With Some Classic Vans Slip-Ons And Shoes.


Kavárna pražírna

Secure Protection For All Levels Of Incontinence. Order Before 9pm For Next Day Delivery. Engineered Specifically To Control Male Incontinence. Dostupný luxus aneb dvě mouchy jednou ranou. Pražírna výběrové kávy Litoměřice.


Bistro a pražírna Praha. Otočte se v našem bistru na poctivou snídani, pro úžasné domáci pečivo nebo si kupte čerstvě upražené kafe od našich farmářů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky