pátek 6. května 2016

Povlečení mickey mouse

Polštář i peřina jsou šity z kvalitní. V poslední době opět nabírají na popularitě myší hrdinové z tužky Walta Dysneyho. Myšák Mikckey už baví několikátou generací dětí.


Povlečení mickey mouse

Vlastnosti krepového povlečení oceníte především, když neradi žehlíte. Pokud dáváte přednost klasice, můžete zvolit tradiční bavlněné povlečení s půvabnými vzory. Jste-li věční zimomřivci, oceníte hřejivé vlastnosti mikroplyšového povlečení. S mickey mousem povlečení z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Nejen v ložnici využijete povlečení mickey mouse. Bavlněný satén je vyroben ze 1 bavlny bez příměsí. Klasické povlečení prodloužené: Slovo „prodloužené“ označuje delší přikrývku. Zajistěte si příjemný spánek a pořiďte.


Povlečení mickey mouse

DISNEY MICKEY A MINNIE MOUSE ŠEDO-BÍLÉ POVLEČENÍ 1X 2CM Velikost: univerzální. Souprava obsahuje: povlečení na peřinku 1x. Mickey a Minnie Mouse povlečení. V perném létě se nelepí na tělo a dobře se pod ním spí.


Je hypoalergenní a příjemné na dotek. Vybírejte povlečení s motivy licenčních pohádkových postav nebo roztomilých zvířátek. V nabídce máme také kvalitní povlečení do postýlky. Dětské povlečení je vyrobeno z kvalitní 1 bavlny pro maximální pohodlí a klidný spánek vašich dětí.


Free Shipping Available. Ideál všech dětských představ! Veselé povlečení s myšákem dodá šmrnc každému pokojíčku.


Doporučujeme prát na 40°C se zapnutým zipem a naruby, žehlit do 200°C. Materiálem je kvalitní jemná 1 bavlna vhodná pro děti. Povlečení je opatřeno zipem.


Hledáte luxusní nebo naopak levné ložní povlečení ? U nás najdete velký výběr, všechny materiály od mikroplyše, bavlnu, krep, damašek až po saténové. Vybírejte také povlečení podle barvy - jednobarevné (bílé, černé, fialové, šedé) i vzorované. Hravé a rozjásané povlečení ve veselých barvách potěší každou dětskou dušičku. I vy si toto povlečení na první pohled zamilujete díky jeho originálnímu vzhledu.


Rozveselte jejich pokojíček krásným povlečením s jejich oblíbenou postavičkou. Barevné kombinace na výběr! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


TIP Při objednávce zboží nad 3. Z nabídky si vyberou jak kluci, tak i holčičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky