pondělí 23. května 2016

Lednice plzen bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Objem chladícího oddělení tvoří 1l. Mrazák je složen ze tří přihrádek.


Součástí konstrukce je také horní úložný prostor, není. Kategorie Ledničky - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis: Prodam pouzitu a plné funkční menší chladnička objemem 130litru rozměry 85cm výška,59cn šířka. Garance jednoho z nejnižších úroků v Česku, již od. Rychlý a odborný přístup.


Naše služby jsou ověřené zákazníky. Výhodná půjčka zcela bez závazků. Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Ledničky na prodej v lokalitě Plzeň.

Vybírejte z 2inzerátů. Pračka Zanussi Horem plněná na kg prádla. Lednice Lednička Chladnička s mrazákem ZANUSSI.


Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levnou chladničku, levný mrazák. Plzeň-město Bazar chladniček, bazar mrazáků. Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac.


Zadejte prosím e-mailovou adresu, kterou jste zaregistrovali. Poté vám zašleme nové heslo. Sekce Ledničky - Elektro bazar - řádková inzerce.


PLANEO Elektro zavřeny, objednávat můžete přes náš e-shop a objednávky budou vyřizovány následující den. Vyberte si z naší nabídky. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Kombinovaný Sporák Trouba Gorenje Kombinovaný Sporák Trouba Gorenje.


Prodám sezónní mobilheim 12x m. Dva vchody jeden přez chodbu dr. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady.

Reality - Plzen inzerce. Tři ložnice centrálně kuchyň ( lednice ,sporák plynový s garilem ,karma na ohřev vody) obývák s rozkládací sedačku, v kuchyni a obýváku zvýšený strop, plynový krbe, záchod zvlášť od koupelny se sprchou. Vážení obchodní přátelé, představuje se Vám firma G-servis - Alois Marhoul s oprávněním provozovat živnost od 2. Zastavárna - Bazar Expres Hotovost.


Naše prodejna se nachází v centru města, na jedné z hlavních Plzeňských tříd. V případě, že se neorientujete v Plzni, použijte navigaci, je to nejsnažší způsob jak nás v Plzni najít. Nabízíme pro Vás lednice a mrazáky za výhodné ceny, které jinde nenajdete. Plzeň-jih Bazar chladniček, bazar mrazáků.


Kompletně vybavená Linka v bíle barve s kamenným povrchem, kuchyň je pár let stará takže skoro novy stav, vč všech protřebič kombi trouba, plynový sporák, lednice , odsavač paru, vestavná myčka vše od kvalitne značky Pelgrim, dřez,baterie. Stroje - Prosklena lednice bazar. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky