pátek 20. května 2016

Pekáče na pečení

Pekáče a zapékací mísy. Doporučujeme vybírat pekáče , které se dají použít nejen do trouby, ale i na sporák, a máme i typy pro indukční desky. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Misky, mísy, ale i velké pekáče.

Na maso, lasagne nebo créme brulée. Z nerezi, mědi, hliníku, litiny nebo keramiky. Pojďte se podívat, co se vám hodí. Pečico segrejemo na 2stopinj Celzija.


Piščanec mora biti med peko na sredini pečice in dovolj daleč od stropa, zato je najbolje, da ga pečemo na srednji višini. Najbolj primeren način peke piščanca je na rešetki, ki jo vstavimo v pekač. Rešetka omogoča, da se med peko sokovi, ki iztekajo iz mesa, zbirajo na dnu pekača pod.


Ať už pečete často, nebo jen občas, upřednostníte sladké, či naopak slané, bez pekáče se neobejdete.

V této kategorii najdete smaltované a skleněné pekáče s víkem, zapékací mísy, koláčové formy, silikonové formy na pečení a nejrůznější pomůcky pro slané i sladké pečení. Nabízíme široký sortiment zboží od českých výrobců jako jsou Simax, Belis, Thun nebo Dřevotvar. Chcete si upéct něco dobrého a schází Vám jakákoliv pomůcka pro pečení ? Ať budete péct sladké nebo slané, vyberte si u nás kuchyňské potřeby pro pečení. Rošt který lze z pekáče vyjmout.


Dopřejte si to nejkvalitnější nádobí a kuchyňské potřeby. Nízké plechy se skvěle hodí na pizzu či vánoční pečení , hluboké plechy jsou vhodné třeba na zapečené brambory nebo zeleninu. Mezi pekáči je oblíbená keramika – vydrží dlouhá léta a výborně vede teplo, takže v ní pokrmy krásně „dojdou“. Stejně kvalitní a zdravé pečení zajistí i litina či smalt. Celonerezové, celoskleněné nebo kombinované pekáče s kovovou spodní částí a skleněným poklopem.


V nabídce nerezový pekáč s roštem i unikátní skleněný pekáč s poklopem a žáruvzdornými nožkami pro bezpečné odkládání pekáče vytaženého z trouby na kuchyňskou linku nebo jídelní stůl. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na dno pekača prilijemo nekaj žlic vode in dodamo polovico zelenjave. Na zelenjavo položimo kunčja bedra in ostalo zelenjavo z krompirjem.

Po vrhu še malo pokapljamo z sezamovim oljem. Postavimo v ogreto pečico in pečemo pokrito eno uro. Med peko očistimo solato in poskrbimo za lepo pogrnjeno mizo. Plechy na pečení – poslouží pro pečení sladkých pokrmů, pečiva i pořádného kusu masa. Zapékací misky – vhodné na slané i sladké pokrmy.


Pečící formy – upečte si vláčnou bábovku nebo dokonalé muffiny. Značka BANQUET v této kategorii představuje širokou nabídku výrobků v profesionální kvalitě. Formy na pečení , pekáče a pomůcky na pečení neodmyslitelně patří k tradicím naší kuchyně. Kvalitní forma je záruka úspěšného výsledku, proto v naší nabídce naleznete značkové formy a pekáče Tescoma s antiadhezním povlakem.


Máme je v různých velikostech, všechny jsou z kvalitních a snadno udržovatelných materiálů. Bez plechu se při pečení neodejdete. Plech je základem kvalitního pečení.


Při výběru je nutné brát v úvahu. Pečení představuje činnost, která může být zábavou pro celou rodinu, takže náš sortiment přináší různé tvary i velikosti, aby je mohl používat a bavit se s nimi úplně každý. Všechny naše kovové nádoby a formy mají nepřilnavou keramickou vrstvu, ale přinášíme také silikonové formy, z nichž se upečené dobroty krásně a snadno vyklopí.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky