čtvrtek 19. května 2016

Knopky na nábytek

Nabízíme přírodní knopky z bukového dřeva vyrobené v České republice. Prohlédněte si originální design a ekologicky šetrný potisk. Oživte sériový nábytek. Propojte starší kusy nábytku a moderní interiér.


Jednoduchý bytový doplněk a moc milý dárek. Holý či zastaralý nábytek ? Stačí jej ozvláštnit originální úchytkou. Vyrábíme úchytky, knopky a věšáky pro Váš nábytek , kuchyňskou linku nebo starožitný kredenc. Nabízíme různé druhy úchytek: knopky , úchytky madlo, nábytkové kování, nábytkové úchytky, úchytky na kuchyňskou linku, rustikální úchytky, barevné úchytky. V případě, že Vám nestačí vidět úchytky na našich fotografiích.


Nabízíme Vám službu zapůjčení vzorků, jak tato půjčovna funguje se dočtete v tomto článku. Vás rozdělily do několika základních podkatgorií, které si popíšeme níže, pro snažší orientaci. Vyrábíme knopky na kuchyňské linky, na nábytek do ložnic apod.


Není úchytka jako úchytka - skandinávské úchytky na nábytek se chytnou v každé domácnosti! Ať už jste fanda romantického nebo nordic stylu či máte slabost pro porcelán, kůži nebo dřevo, u nás si vyberete úchytky podle svého gusta. A hned můžete začít čarovat, protože naše úchytky na nábytek vykouzlí i z. Rustikální, zdobené kování pro starožitný nábytek a repliky.


Různé úchytky, věšáky, doplňky, vhodné na chaty, chalupy, ale i stylové byty. Máte na chalupě starý příborník, komodu, skříň nebo vařenku po babičce? Ve většině případů jde o zajímavě tvarované a zdobené kousky. Navíc se nejedná o žádný nábytek z překližky, ale z poctivého dřeva. Dnes je módou tyto kusy nábytku renovovat a není se čemu divit, protože poté dodávají místnostem.


Knopky na nábytek

Ak nám bude dodanie tovaru trvať dlhšie, ako máme uvedené pri produktoch, prepáčte nám to prosím, napriek tomu robíme maximum, aby sme Vašu objednávku vybavili. Vzhľadom na to, že tovar ide cez hranice, sa dĺžka dodávky predlžuje vzhľadom na danú situáciu na všetkých hraničných prechodoch. Nábytkové úchytky a madla se rozlišují především podle rozteče, tj. Knobky ( knopky ) jsou připevněny pouze jedním šroubem.


Mnohdy není madlo vhodným řešením, ať už pro svou velikost či jiný důvod. V tom případě sáhnete po jedné z mnoha knopek (úchytky s jedním závitem pro uchycení na dvířka). Najdete jich tu mnoho a jistě si vyberete ať už z portfolia značek Tulip nebo Hettich. Knopky kovové, keramické, dřevěné nebo měkčené.


Knopky na nábytek

Vítáme Vás v našem designovém e-shopu. Prodáváme úchytky, knopky a věšáky Siro a Viefe na nábytek , do kuchyně. Kovové, dřevěné, plastové, dětské. Nábytková úchytka je ze smrkového dřeva, namalovaná v námořnickém motivu a přelakovaná.


Knopky se přidělávají zezadu vrutem, který je součástí balení. Cena je uvedena za kus. Do objednávky nám napište, o jakou variantu máte zájem.


Ve stejném motivu je možné udělat i jiné dekorace do pokojíčku nebo zvolit jinou barevnou kombinaci. Knopky na nábytek střední PTÁČCI – Knopky jsou ručně vyřezané z překližky, namalované a přelakované. Nejenom ty dodávají nejednomu nábytku. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Vítejte na našem eShopu! E-shop je propojen s informačním systémem a zobrazuje aktuální ceny. Po přihlášení pak také všechny slevy domluvené s obchodním zástupcem pro Vaši firmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky