čtvrtek 26. května 2016

Plážová osuška benetton

Maxi osuška plážová Benetton GENDER,U nás si vyberete ze širokého sortimentu povlečení vysoké kvality. Značka Benetton , to jsou barvy, barvy a ještě jednou barvy. Z kolekce bytového textilu a froté, Vám nabízíme plážové osušky, ručníky a župany.


Plážová osuška New Line x 1cm. Nabízíme Vám plážové osušky. Povlečení různých vzorů, barev a velikostí.


Jedete k moři nebo jen na odpoledne k rybníku a chcete pro své děti plážovou osušku, na které se mohou opalovat, hrát si a nakonec se do ní zabalit? Luxusní plážová osuška Jimi je tyrkysově šedé barvy a je vyrobena ze 1 bavlny. Osuška byla vyrobena ve známé belgické firmě Jules Clarysse a její rozměry jsou 90x1cm. Ať už chcete vyrazit na pláž nebo k bazénu, nesmí vám chybět plážová osuška.


Námi nabízené osušky jsou ve velikostech 90x170cm a 90x180cm a díky tomuto rozměru, budete moci pohodlně ulehnout. Pokud plánujete cestu k moři či na koupaliště, je plážová osuška tím pravým doplňkem. Takto velké osušky můžete buď rozprostřít přímo na pláž nebo přehodit přes plážové lehátko a užívat si maximální pohody, sluníčka a šumějícího moře. Veselý potisk papouška s palmovými listy se jistě bude líbit každému dítěti. Je vyrobená z bavlny a mikrofibry v pomere 50:50.


Vďaka tomuto zloženiu je plážová osuška Hawai hebká, jemná a nedráždi citlivú pokožku. Rozmer osušky je 70x140cm. Pruhy v sytých barvách modré, bílé, zelené a červené se pravidelně střídají a vedou svisle dolů. Vybírejte z naší nabídky plážových osušek. V této kategorii naleznete spoustu krásných osušek, které se stanou vaším oblíbeným doplňkem nejen.


Nezáleží na tom, zda bude vaše plážová osuška skutečně ležet na pláži nebo zda ji rozbalíte na plovárně, na zahradě nebo na vaší báječné terase. Dětská plážová osuška KRABI 70x140cm. Krásná veselá dětská osuška s obrázky veselých krabíků na mentolovém podkladu, vhodná pro kluky i holčičky. Tak to by Vám neměla chybět plážová osuška ! Detailní popis produktu.


Tyto velké plážové osušky jsou vyrobeny z kvalitní bavlněné příze. Chystáte se k moři, na koupaliště nebo k bazénu? Pořiďte si v našem obchodě plážové osušky Velký rozměr nahradí i deku, jsou vhodné i na ležení.


Je určena pro všechny, kteří se rádi do velkých osušek zabalí a užívají si jejich hebkosti. Osušku využijete nielen na pláži, ale aj pri bazéne, doma v kúpeľni alebo v saune. Všechny plážové osušky k moři jsou české výroby!


V naší nabídce naleznete dárkové sady s osuškami, jednobarevné froté osušky, osušky se vzory, osušky pro miminka, rychleschnoucí bambusové osušky, velké plážové osušky, osušky pro hotely i dětské osušky s pohádkovými motivy. Vyberte si kvalitní osušky přesně podle Vašich představ. JAHU collections PLÁŽOVÁ OSUŠKA - Slunečník, 150cm. Tyrkysová osuška DecoKing EKEA, x 1cm.


Každý týden jiná sleva! Pravidelně Vám přinášíme zajímavé slevy na povlečení, prostěradla a další textilie potřebné do domácnosti. Nenechte si ujít příležitost nakoupit ložní prádlo se slevou a objednejte si vybrané kousky za nízké ceny.


Ručníky a osušky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky