pátek 13. května 2016

Vůně do vysavače eta

Vůně do vysavače eta

Nebojte, to není problém! Chcete si zpříjemnit úklid a navíc příjemně provonět celé okolí libými vůněmi? Pak potřebujete vůně do vysavače ! Vůně se prodávají v mnoha provedeních - co se přenosu vůně týče - a ještě ve více typech. Vysavače ETA jsou tu pro každého. Příznivce osvědčené klasiky nezklamou dobře známé vysavače s hadicí, ať už se sáčkem či bez něj.


Sáčkové vysavače nabídnou maximální výkon a efektivní zkrocení všech nečistot, bezsáčkové vysavače se pak pyšní vysoce účinnými filtry a možností vysávat i bez nutnosti dokupovat náhradní sáčky. O nás Korespondenční adresa O nás Obchodní podmínky Reklamační řád Ochrana osobních údajů. Ihned k odeslání u vás již 21. Tyčinkové vůně (cigaretky) - jsou to malé tyčinky vyplněné tkaninou obsahující vonnou směs. Můžete vložit jak do sáčku, tak do prostoru mezi sáček a tělo vysavače.


Neobalí se prachem a déle voní. Použijete je i zároveň s protizápachovými sáčky (viz výše). Tento gel je vhodný pro všechny typy vysavačů, sáčkov. Vyberte si do vašeho vysavače ETA sáčky z našeho e-shopu. V široké nabídce našeho e-shopu si můžete vybrat sáček do vysavače ETA.


Pomocí vyhledávacího okénka snadno naleznete pytlíky do vysavače. Není nutné znát přesný typ Vašeho sáčku, stačí pouze zadat druh ETA vysavače. Sám se Vám vyhledá správný typ pytlíku. Nejsou vhodné pro odsávání popela.


Perličková vůně do sáčků vysavače s Květinovou vůní. Vůně do vysavače KOMA OCEAN, 5ks v balení. Blistr obsahuje 3ks antibakteriálních sáčků s vůní do vysavače.


Eta klade důraz zejména na třech aspektech: KVALITA - Eta jako jediná firma v ČR má vlastní profesionální zkušebnu, ve které zajišťuje vysoký standard výrobků i servisu. Veškeré informace o produktu. Balení obsahuje ks sáčků vůní levandule, horská louka, citron, cherry, a fresh. Vůně pohlcuje pachy, osvěžuje vzduch a plní antibakteriální funkci.


Před uvedením do provozu si návod. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pro sáčkové vysavače ETA je typický silný sací výkon, nízká hlučnost a elegantní design, a tak vaši domácnost nejen zbaví prachu a nečistot, ale i potěší oko. K sáčkovým vysavačům u nás pohodlně dokoupíte také sáčky do vysavače a další příslušenství.


Vůně a vonné oleje do vodních vysavačů, parních čističů a osvěžovačů. Přidávají se přímo do vody. Slouží jako desinfekce pro období chřipky, angíny. Variant originál sa pýši dlhou výdržou, antibakteriálne vrecká do vysávača sú zase ideálne v prípade, ak upratujete po svojich zvieracích maznáčikoch. Nečakajte, až z vás starý vysávač vysaje posledné zvyšky trpezlivosti.


Radšej vsaďte na vysávače ETA , ktorých koncepcia vychádza z mnoho ročných skúseností, a. Sáčky Eta a filtry máme vždy skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky