středa 25. května 2016

Pikatec nano

Velká sada nanokosmetiky PIKATEC pro ošetření téměř všech povrchů v domácnosti. Obsahuje ochranné politury na keramické povrchy a dlažby (umyvadla, obklady včetně spár), plastové vybavení, ochranu nerezových materiálů, která je vhodná i pro ošetření vodovodních baterií, ochranu skel a zrcadel, ochranu textilních i kožených sedaček a jiného vybavení z těchto. Pikatec Home Připravili jsme pro Vás 10. Sada pro snažší aplikaci politur PIKATEC. This site won’t let us show the description for this page.


Prostředek se používá pro finální odmaštění skel a veškerých. V případě, že chcete odstoupit od kupní smlouvy v zákonem. Patentovaná nano technologie povrchy vyhlazuje, mnohonásobně. A set of nanocosmetics DIAMOND PROTECTION PACK for the complete treatment and protection of your car.


The pack contains Diamond Nano Clear Glass, Diamond Nano Protect Glass, Diamond Nano Shampoo, Diamond Nano Armour and Diamond Nano Protect Wheel, a microfibre application cloth, protective gloves and an information brochure. Nano Clean Stone is developed for cleaning and degreasing indoor and outdoor stone tiles, floor tiles and other building blocks of stone. Nano Protect Stone then on the stone surface creates a membrane which allows the stone to breathe, allows moisture from the stone taken away and prevented her again soak into the surface of the stones. Ochranná politura Nano Protect Textile proniká do struktur textilních materiálů a utváří okolo vláken neviditelnou vrstvu, která odpuzuje nečistoty i kapaliny.


Textilie tak odolávají vlhkosti, jsou chráněny před zašpiněním a vznikem skvrn i od agresivních látek jako jsou káva, krev, červené víno, olej, tuky, zbytky potravin nebo chemikálie. Sada nanokosmetiky PIKATEC nejen pro ošetření koupelen. Veľká sada nanokozmetiky PIKATEC pre ošetrenie takmer všetkých povrchov v domácnosti. Obsahuje ochranné politúry na keramické povrchy a dlažby (umývadlá, obklady vrátane špár), plastové vybavenie, ochranu nerezových materiálov, ktorá je vhodná aj na ošetrenie vodovodných batérií, ochranu skiel a zrkadiel, ochranu textilných aj kožených sedačiek a iného vybavenia z. Nano sada pro vyčistění a ochranu plastových částí interiéru i exteriéru vozu na 1-roky. Chrání před blednutím, praskáním, odpuzuje prach a výrazně snižuje četnost údržby.


Sada obsahuje čistič plastů a ochranu plastů. Celková plocha, na kterou vystačí ochrana Nano Plastic Protection Pack je m2. Mám úplně tu samou zkušenost. Jar, emulze na okna nejde vylestit, naštěstí jsem to zkusil jenom na kousku.


Nano leštěnka nejde vytlačit, je tak tuhá. Koupil jsem sadu v Aldi za € na škrábance super! Jenom umýt vodou také nestačí. Nanoparticles protects the surface of the car invisible shield protecting it from scratches and dirt deep. Do you know what is the difference between them?


Silný antibakteriální prostředek se používá k okamžité a vysoce účinné dezinfekci veškerých povrchů. Pro dokonalou ochranu vašeho vozu je tu nano kosmetika PIKATEC CAR. Zásluhou nano ochrany PIKATEC vydrží exteriér i interiér vašeho vozidla dlouho čistý a zároveň bude skvěle chráněný před poškozením, UV zářením, chemikáliemi, štěrkem, solí a dalšími nečistotami.


Slouží zároveň k rozlešťování ochranných politur na sklo ( Nano Protect Glass), na sklo-keramiku ( Nano Protect Glass-Ceramic) a nerez ( Nano Protect Stainless). Chráněný povrch je výrazně tvrdší, tím pádem odolnější proti mechanickému poškození - škrábancům, oděrkám a ťukancům od kamínků. Povrch laku zároveň dokonale uzavře. Zcela nová profesionální keramická ochrana karoserie, skel a kol ve spojení s detailní přípravou před aplikací. Revoluční nano technologie PIKATEC ochrání interiér a exteriér vašeho vozu.


Nečistoty, chemikálie nebo UV zářením budou mít s touto ochranou problém. Navíc ušetříte vaši peněženku, čas i úsilí. Nano kosmetika je dostupná ve dvou řadách PIKATEC HOME a PIKATEC CAR. PIKATEC = OCHRANA EXTERIÉRU VOZU KERAMICKÝM POVLAKEM Z NANOČÁSTIC.


Na výběr máte přípravek na ochranu laku vozu, autoskel nebo kol. Díky ochrannému štítu není problém odstranit z povrchu například smůlu, výkaly od ptactva a. Tento produkt lze objednat v minimálním množství: ks. Určeno pro kovové, plastové, dřevěné, keramické, skleněné, textilní a další materiály, u kterých se potřebujeme zbavit bakterií, virů, plísní a dalších mikrobiologických organismů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky