středa 11. května 2016

Obuv pro číšníky

Obuv pro číšníky

THOR profesionální pracovní obuv černá Tato profesionální značka obuvi byla odborníky speciálně vyvinutá pro stravovací a potravinářské zařízení. Má high-tech podrážku pro lepší uchování tvaru a převyšuje i ty nejnáročnější průmyslové požadavky pro suché, mokré a mastné povrchy. Vážení zákazníci, lhůtu pro NAVRÁCENÍ NEBO VÝMĚNU ZBOŽÍ jsme pro Vaši bezpečnost a bezstarostné navrácení prodloužili na týdny od ukončení karantény nařízené Vládou ČR. Obuv pro hotelnictví - Horeca. Značková gastro obuv pro číšníky a servírky známé značky Abeba, pomůže vašim nohám zmírnit zatížení a tím snížit únavu při zaměstnáních jako jsou číšník a servírka.


Obuv pro číšníky

Pokud vybíráte obuv v extrémně malých nebo naopak velkých velikostech, filtr kategorie vám pomůže vytřídit produkty (nejen podle velikosti), které splňují vaše požadavky. Speciální pracovní obuv nabízíme také pro kuchaře, cukráře, pekaře, řezníky nebo třeba lékaře. Oblečení pro číšníky -pracovní oděv pro číšníky ,servírky a barmany obsahje košili,kalhoty,zástěru a doplňky. Další výhodou je také vyměnitelná a pratelná vložka a boty jsou vhodné jak pro číšníky , tak pro kuchaře! Zavedli jsme bezpečnostní opatření a usilovně pracujeme na včasném doručení objednávek.


Nabízíme široký sortiment gastro oděvů nejen pro restaurace, hotely, pensiony, ale také individuálně pro kuchaře, vinaře, someliéry, číšníky a jiné gastro profese. Na veškerý sortiment oblečení vám zhotovíme výšivku nebo potisk dle vašeho přání a to již od jednoho kusu. Udělejte již dnes rozhodnutí a vybavte. Německá značka Abeba svou kvalitou a také velkým výběrem modelů uspokojí i ty nejnáročnější požadavky, které jsou na obuv kladeny při použití v gastro a potravinářských provozech.


Pracovní obuv Abeba - ideál pro gastronomické provozy. Vybírat můžete z pantoflů s překlopným patním páskem, sandálů, ale i zcela. Zdravotní a pohodlná obuv.


Vkládací stélka s podporou klenby nožní - srdíčko se dá jednoduše vyjmout. Jestliže Vaše práce vyžaduje stání na nohách po celý den, volte moderní, komfortní dámskou obuv , která nohám zajistí pohodlí a bezpečnost. Práce se Vám tak stane radostí a den uteče rychle jako voda. Rimbaldi -kašírka Zesílena kapsa pro mince z telecí kůže v černé barvě Rimbaldi – Velké pouzdro na mince.


NOVINKA: Nyní navíc zesílené dno velkých přihrádek na účtenky Kromě toho, velký. Nabízíme pro vás sortiment oděvů určený pro číšníky , servírky a barmany. Na výrobky zhotovíme výšivku či potisk dle vašeho přání, již od jednoho. Výhodné ceny U bot velikosti na půl čísla.


Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa, telefon) budeme (Miroslava Trojáková vystupující pod obchodními názvy Mirin Group Restaurant Academy, Restaurant Academy a Mirin Group) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů a obchodních sdělení se zajímavým obsahem pro restaurace, a to v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Nabízíme, rondony, zástěry, oděvy pro kuchaře, oděvy pro číšníky , kuchyňské zástěry na vaření, kuchařské zástěry a mnoho dalšího. Zástěry - Oblečení pro kuchaře a číšníky - Chefline. Gastro oděvy v klasickém i moderním provedení.


Obuv pro číšníky

Pánský příručník, pro číšníky. Hledáte levné oblečení pro číšníky nebo servírky? Máme vesty, kalhoty a další oblečení. Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy.


Aristocrat - certifikovaná protiskluzová obuv vhodná jak pro číšníky tak jako společenská obuv pro běžné nošení (ne do tanečních- obuv neklouže), díky. Dámské ponožky najdete v mnoha barvách, které se snadno přizpůsobí zbytku oblečení. Budou perfektním doplňkem vašeho oblečení, bez ohledu na to, zda se rozhodnete pro dámskou sportovní obuv nebo elegantnější obuv.


Obuv pro číšníky

Koneckonců, nejnovější trendy uvádějí fakt, že se ponožky hodí i do vysokých podpatků. V e-shopu Marmiton seženete košile, zástěry, čepice, vesty a řadu dalšího. Na zakázku vám také zhotovíme pánské číšnické kalhoty či kalhoty a sukně pro servírky.


V našem internetovém obchodě také naleznete široký sortiment oděvů pro obsluhující personál, jako jsou košile, polokošile, trička, obuv , aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky