čtvrtek 5. května 2016

Plastový kanystr 30l

ORIGINALITY Stohovatelné plastové kanystry o objemu litrů jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství. L kanystry s uchem pro snadnější manipulaci. Lze je použít na vodu, naftu, olej, líh, barvu, lak, či jiné tekutiny… Nádoby jsou vyrobené z velmi odolného plastu s UN certifikací.


TOOLS plastový kanystr na vodu s ventilem 30l. Hodnocení produktu:. Součástí je samostatné červené ví.

Vysoce lesklá impregnace pro kovy, sklo, plasty, kůži 25l. Nejlevnější e-shop Zigishop. Zboží za akční ceny, slevy. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte.


Obrovský výběr kanystrů 5l, 10l, 20l , 25l, 30l na libovolné použití - stačí si jen. Kč - 1Kč v obchodechPorovnat ceny. Motoristé ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu.


Průměr vstupního otvoru.

Kanystr Unitec plastový na PHM 20l. Nabízíme také kanystry s možností umístění loga zákazníka přímo do formy. Pro skladování větších objemů kapalin nebo sypkých látek si vyberte z nabídky plastových sudů.


V nabídce máme použité a nové kanystry s UN certifikací, víčka s odvzušněním i bez. Kromě vody lze tedy také skladovat pohonné hmoty a jiné i těkavé látky. Lots of Lovely 30L Cup Bras. Great Range Of Sizes And New Styles.


Feel Fabulous In Beautiful 30L Cup Bras That Really Support. Skladem (ksS) STERK 2Kč Akce Kó. Všechny informace o produktu Příslušenství k výčepnímu zařízení PLASTOVÝ KOHOUT NA 30L KANYSTR , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PLASTOVÝ KOHOUT NA 30L KANYSTR.


Plastový kanystr na vodu s kovovým kohoutkem a objemem 30l. Je odolný i proti agresivním chemikáliím. Prodám plastový kanystr s kohoutkem L, nový, nepoužitý. Možnost osobního předání Kolín, Poděbrady, Nymburk, Kutná Hora.


Mohu poslat přes Zásilkovnu za Kč při platbě předem na účet nebo Kč na dobírku. Sbalitelný plastový kanystr na vodu Vango Foldable Water Carrier 8L od britské firmy Vango. Výborný rezervoár pitné vody pro pobyty v kempu nebo na festivalech s přáteli a rodinou.

Velkou výhodou tohoto kanystru je, že je zkonstruován tak, aby se dal. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Vyrobený z nebarveného polyethylenu HDPE, vhodný na potraviny.


Dodává se včetně nalévacího hrdla. Plastové láhve, kanystry, sudy, vědra, ibc kontejnery. Kanister SIKKIA 30L LONG-HAUL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky