pondělí 16. května 2016

Fiskars rýč xact

We revolutionized the design principles of these classic tools and came up with something better, smarter, easier to use, and more effective. The speak for themselves. Sturdy Xact weed puller with three serrate stainless-steel claws firmly grab weeds and roots.


Easy-eject mechanism on the handle clears tool without forcing you to bend over and remove it by hand. Long handle makes weeding easy for anyone who has trouble kneeling or bending. Je ale navržený tak, aby byl vhodný pro menší uživatele (1- 1cm). Patří mezi nejlepší nástroje pro rytí v tvrdé a kamenité půdě.


Má praktickou nášlapnou hranu s protiskluzovou úpravou a také má prodlouženou záruku let. Fiskars Rýč Xact špičatý velký L Každý opravdový kutil, zahrádkář nebo muž činu potřebuje mít doma ve svém skladu pořádný rýč. Nářadí je vyvedeno z kvalitní bórové oceli , která vydrží dávku těžké práce s naprostou lehkostí. Free Shipping Available. Fiskars Xact spades have the edge over the competition thanks to superior lightweight construction and design that make digging, planting and edging a downright pleasure.


Fiskars rýč xact

This spade in large size is suitable for taller users to offer an Ergonomic fit. Control and comfort is assured thanks to a broad Push-Pull handle. The spades which also comes in. Pohodlné ovládání rýče při práci je usnadněné také díky malé hmotnosti rýče, a elegantní ocelovo-kompozitové násadě. Tento velký rýč je vhodný pro vyšší uživatele (1- 1cm).


Tento nástroj s mimořádně silnou a ostrou čepelí je vhodný pro pěstování a zarovnávání záhonů v běžné půdě. Má mimořádně silnou a ostrou čepel a je vhodný pro pěstování a zarovnávání záhonů v běžné půdě. If you love gardening, you’ll want the best possible tools for every garden task. At Fiskars , we work hard to make sure you have those tools at hand. Whether you are weeding, chopping, sweeping, pruning or clearing snow and ice, our tools make things easier and more efficient year in, year out.


Rýč s rovnou čepelí – nejlepší nástroj pro rytí a zarovnávání trávy ve všech půdách. Nástroj je vhodný pro uživatele s výškou od 1cm. Jejich tvar a použitý materiál představuje významný mezník v moderním designu pro nářadí s dlouhou násadou. Xact Extractor is an ideal and effective tool for removing deep-rooted weeds, dandelions and small plants with minimal soil adhesion.


Sharp and long stainless steel blade provide precision and efficiency. Easy push motion uproots weeds just below the soil surface exceptionally efficiently. Dual-sided sharp stainless steel blade penetrates soil precisely when weeding and cultivating the soil. Find Fiskars Xact WStainless Steel and Aluminium Garden Weed Puller at Homebase.


Fiskars rýč xact

Rýče Fiskars jsou navrženy tak, aby práce na zahradě byla co nejpohodlnější. Jejich ergonomický tvar, pracovní část připojená pod zvláštním úhlem i pečlivě tvarovaná teleskopická násada výrazně snižují námahu. Odolná pracovní část rýče Fiskars je vyrobena z kalené bórové oceli a nahoře zahnutá, aby poskytovala pohodlnou oporu při rytí. Nie trać czasu na żmudną i pracochłonna pracę w ogrodzie!


Zapraszamy do zapoznania się z ofertą łopat ogrodowych Xact marki Fiskars , które znacząco ułatwiają. Fiskars Xact vám bude vyhovovat - kombinuje správnou velikost s malou hmotností a velkou odolností. Neobyčejná odolnost, malá hmotnost, ergonomický design Výběr správné velikosti díky střední a velké násadě Snadno proniká do půdy Nové provedení zesílené pracovní čepele, přivařené k násadě optimalizuje malou hmotnost s nekompromisní tuhostí a trvanlivostí. Rýle a vidly Fiskars ocení aj najnáročnejší záhradkár. Fiskars Xact je vyroben z kvalitní bórové oceli , která vydrží dávku těžké práce s naprostou lehkostí.


Každý náš rýľ je vyrobený z kalenej ocele a je pevne privarený k násade. Rýle a vidly je možné nasadiť aj na teleskopickú rukoväť a naviac sú násady ergonomicky tvarované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky