středa 25. května 2016

Filc metráž

V metráží máme několik různě barevných variant. Při objednání více metrů ponecháme metráž vcelku. Můžete dobře kombinovat s dalšími výtvarnými materiály - vatové kuličky, plyšové. Hrací kostka, patří také k velmi oblíbeným hračkám dětí. Zpravidla jde o molitanovou kostku potaženou plátnem, na kterém jsou našity aktivity podobně jako v quiet book.


Filc metráž

Kreatívne potreby, aranžérsky materiál a pomôcky, umelecké potreby, akrylové farby, lepidlá a laky na servítkovú techniku, vintage, shabby chic, kriedové. Hodí se jako potah nástěnky nebo si z něj můžete ušít obal na vaši oblíbenou knihu. Lze jej stříhat, ozdobně prošívat nebo lepit.


Požadované množství metráže vepište přímo do pole košíku. Nejmenší metráž , kterou lze objednat je m. Výhodou meraných kobercov je ich úprava na presný rozmer. Filc vám bude ustřižen. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího.


Filc metráž

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Hodí sa ako poťah na nástevky, stôl, alebo si z neho môžete ušiť obal na vašu obľúbenú knihu. Je ho možné strihať, ozdobovať, prešívať, alebo lepiť. Najmenšiu metráž , ktorú je možné.


Ponúkame Vám široký výber meraných kobercov. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Okraje meraných kobercov sa dajú obšiť, v ponuke máme desať základných farieb nití. Využijete ho k výrobě dekorativních předmětů všeho druhu, můžete jej zakomponovat do vašich projektů při tvoření s dětmi i dospělými.


Filc metráž

Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Najčastejšie sa využíva na výrobu či zdobenie rôznych dekorácií. Vyrobiť z neho môžete hračky, alebo ozdobiť kvetináče.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plsť je hustá, pružná , silná má široké využitie. Vhodná na šitie kabeliek, krabičiek , košov, domov pre mačku alebo malého psa, obaly - púzdra pre notebooky, stolové podložky , využíva na výrobu či zdobenie rôznych dekorácií. Barevný filc nebo-li plsť k dekoračním účelům. Také hledáte: dekorační filc , filc na ruční práce, filc prodej, filc metráž , plsť eshop, plsť prodej, plsť metráž.


Filc metráž

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Nejčastěji se využívá na výrobu či zdobení různých dekorací. Vyrobit z něj můžete loutky nebo ozdobit květináče.


Nejlevnější e-shop Prima obchod - Galanterie a Bižuterie. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky