pondělí 16. května 2016

Kalač fiskars zkušenosti

Materiál je z kované a kalené oceli. Násada je vytvořená tak, aby zabránila vibracím a skluzu. Práce s takovým nástrojem už vyžaduje fyzickou sílu a taky určité zkušenosti. Video krásně ukazuje, jaká je to dřina, když se to neumí :) A proto pěstujeme japonský topol, tam se tak nenadřeme.


K výše uvedeným kalačům jsem ještě dokoupil cca kg noname kalač na plastové rukojeti. A je potřeba se naučit najít kam sekeru, klín či kalač zatnout, protože z některé strany se dřevo štípe přímo pohádkově, z jiné se skoro nechytnete. Ale v mrazu umělohmotné.


Jinak cena kolem 400Kč kalač a klíny jeden kus do 300. Topůrko je jasanové a nepřenáší rázy do rukou- toho jsem se bál, mám špatné klouby. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí.


Díky kalačům dosáhnete lepších výsledků s menším pracovním úsilím. Práce je pak mnohem bezpečnější, účinnější a pohodlnější. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Další slevy zahradního nářadí na Kupi. Větší varianta je ještě lepší.


U ní topůrko dosahuje i nebo cm. Samozřejmě je i těžší s hmotností. Prostřední váha je s plastovým úderovým bazmekem- nevím jak to popsat- na horní straně je plastový váleček zpevněný kovovým. Fiskars beru do ruky jen na menší kousky a na třísky. Kalač je navržen pro náročné zpracování dřeva.


Reakce obchodu FISKARS -shop. Vámi obdržené zboží můžete samozřejmě reklamovat, popřípadě do dnů od převzetí zásilky odstoupit od smlouvy. Omlouváme se, ale bohužel není v našich silách každý jednotlivý.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pokud sekeru opravuje kovář jedná se většinou o vytažení ostří do klínu po nadměrném opotřebení broušením,tzn. Násada má protiskluzovou úpravu rukojeti s rozšířením na konci proti vyklouznutí.


Z vlastní zkušenosti vím že kalit již kalenouuhlíkovku lze a nemá to až tak negativní následky. Je to zřejmě nový typ, občas jsem si půjčoval trochu jiný kalač. Ten byl lehčí, ale výborně se s ním štípalo švihem.


Skandinávci dají hodně na ergonomii nářadí a taky aby bylo účinné. Na ceně až tak nezáleží, nekupuju to sezónu. Sekeru mám fiskars štípací(jedoručka první generace), ta je perfektní na menší špalky.


Na ty velký bych vzal dvouruční, ale jak se tak prokousávám recenzem. Minářová Sedlák, lesnické potřeby, potřeby pro dřevorubce, prodej potřeb pro lesníky a dřevorubce. Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky