úterý 10. května 2016

Čištění kůže v autě

Protože se snažíme zvednout úroveň poskytování služeb u nás, za tímto účelem pro Vás natáčíme videa, které Vám ukazují jak postupovat a jak se podílet na nejkvalitnější práci. Jestli je v autě nějaký materiál, na který určitě nepoužívat jakýkoliv čistič, co najdeme doma, tak je to kůže a alcantara, ani když se nejedná o pravou kůži, ale umělou. U broušené kůže a alcantary jsou přípravky a postup lehce odlišné.


Je to kůže , které zažívá během ročního období obrovské výkyvy teplot, tlaky ze sezení i různé prachové stopy a. Povrch správně vyčištěné a impregnované kůže je suchý a matný. Správná impregnace neobsahuje žádné vosky nebo oleje.

Pečujete totiž o svrchní - barevnou vrstvu kůže. Přípravky Tableau jsme sami vyzkoušeli a prověřili 11letou praxí v profesionálním úklidu. TABLEAU kompletní sadu na čištění kůže je možné použít na čištění kožené sedačky, čištění kožené sedačky v autě , sedačku na motorce ale i čištění kožené bundy a brašny. V nabídce máme i kondicionéry a přípravky na ochranu kůže , které ji impregnují, zvláční a dodají dlouhodobou ochranu před nečistotami, tekutinami, skvrnami od oblečení, stárnutím a popraskáním.


Stay Bright - sada na čistění a impregnaci světlé kůže Čistící a impregnační sada pro světlé odstíny kůže Na bílé a všechny světlé odstíny kožených sedacích souprav. Sada je vhodná pro všechny typy světlých kožených sedaček (nábytek, auta, letadla a lodě). Velmi účinné na světlé kůže obecně. Naše čištění je profesionální, impregnace skutečně trvalá a výsledky ohromující.


Renovace a opravy kožených sedadel.

Zabarvení sedaček od jeansů, propálené díry, ošoupaná a prodřená místa pro nás nejsou problém. Suché čištění je méně účinné než tepování, neodstraní všechny fleky ani mastnotu z lidské kůže , ale svoji účinnost a smysl má. Je to čištění povrchové, nedostaneme se do látky čalounění ani výplně sedaček, pouze stíráme z povrchu. IŠTĚNÍ A OCHRANA KŮŽE V AUTĚ Blog. Je kůže skutečně bezúdržbová?


Jak koženou sedačku vyčistit? Rozhodně ne, čištění kůže je potřeba. Ošetření kůže a čištění sedací soupravy je nutné právě proto, aby si kůže zachovala exkluzívní vzhled a zároveň svoje kvalitativní vlastnosti.


V případě, že sedačku potřebujete ošetřit, doporučuje se takové ošetření 2x do roka. První krok čištění interiéru auta je kompletní vysávání celého interiéru. Nejprve vysávám prach z palubní desky, středového tunelu, výplní dveří, všech kapes a přihrádek.


Dále ze sedaček, podlahy i pod a mezi sedačkami. Nakonec z kufru a koberců. Používám výkonný průmyslový vysavač Karcher s různými nástavci a podle potřeby si pomáhám detailingovým.


Přečtěte si návo jak vyčistit interiér auta. Protože se čištěním interiérů aut zabývám profesionálně, popíšu vám konkrétní postup čištění interiéru auta, jaké čistící prostředky a pomůcky použít, jak vyčistit a vytepovat sedačky, koberečky a další čalounění, čím ošetřit plasty, jak pečovat o kožené sedačky. Do čištění se však můžeme pustit i svépomocí a při dodržení základních pravidel a rad dosáhneme velmi dobrého výsledku.


Slyšel jsem názory lidí, že kůže se nemusí čistit.

Právě na to se zaměříme na následujících řádcích, které věnujeme čištění interiéru auta v domácím prostředí. Po delší odmlce jsem našel prostor sepsat Vámi dotazovaný článek, který sebou nese odpovědnost ke koženému čalounění v automobilu. LM AUTO 1sada - čištění a impregnace kůže v autě. Auto sada je speciálně vyvinuta a vyráběná na čištění a ochranu kožených interiérů automobilů.


Správným používáním těchto výrobků si kůže zachovává svoji pružnost, přirozený lesk a zůstane pěkná a příjemná na dotyk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky