úterý 10. května 2016

Automatická pračka aeg l64740vfl bílá

Do jejích útrob lze naskládat celých sedm kilogramů různě špinavého prádla. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Pračka má LCD displej a programů.


Z funkcí jistě využijete zkrácení času a funkci proti skvrnám. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Free Shipping Availa bl e. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Automatická úprava času, spotřeby vody a energie dle náplně Celý popis a technické parametry. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky, kromě Velikonočního pondělí.

S řadou moderních dovedností, šetrnou péčí, a přesto účinným praním, dostanete vždy jen ty nejlepší výsledky a prádlo s dlouhou životností. Vždy přináší optimální kombinaci teploty, množství vody, času a rychlosti odstředění. AEG LTX7E272C je pračka s horním plněním, která i přes šetření prostoru nabízí kvalitní výbavu. O prádlo se postará s maximální péčí a odvděčí se vám i sníženým odběrem vody a energií.


Díky plnění vrchem je tento model výborný i do menších bytů, kde není prostoru nazbyt. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Svou velikostí 40xse nám vleze i do malinké koupelny, pračka je tichá, ovládání jednoduché, prádlo čisté. Výhodou také zkrácené programy na málo znečištěné oděvy. Zásobník na prášek odnímatelný, takže se dá pořádně vymýt. Má možnost nastavit 50°, což taky neumožňují všechny pračka. Je vybavená technológiou Fuzzy logic, systémom pranie OptiSence, kontrolou vyvažovanie prácie.


Technické údaje Vlastnosti: Barva ovládacího panelu Bílá Barva Bílá Max. Díky této pračce se můžete chránit před škodami způsobenými vodou. Volně stojící pračky s předním plněním jsou nejběžnější typ užívaný vnbsp;domácnostech.


Jsou vhodné do míst, kde je dostatek prostoru pro otevření dvířek a následného vkládání prádla do bubnu pračky.

Automatická pračka Gorenje WEI62Svyniká svou šetrností k jakémukoliv prádlu, to umožňuje speciální buben WaveActive. Pračku ocení i alergici a lidé s citlivou pokožkou, protože nabízí program AntiAllergy, který odstraní zbytky čisticích prostředků. Kategorie Pračky - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 58. Perfect pro flexibilní úsporu času nebo energievarioPerfect: volba pro snížením času o nebo spotřeby energie o Automatická detekce množství a druhu prádla pomocí senzorů pro dokonalou péči o prádlo a úsporuvody - díky systému waterPerfectVelký displej s vyobrazením odloženého startu až o. L 6FBG49WC PRAČKA AEG. Mezi pračky v akci jsou aktuálně zařazeny pračky s předním i horním plněním.


Nabídka platí do odvolání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky