úterý 31. května 2016

Nepropustný chránič matrace

Nepropustný chránič matrace

Výborně ochrání matraci. Ochrání vaší matraci a prodlouží její životnost, potah matrace tak zůstane čistý. Naše chrániče matrací jsou díky své konstrukci funkční a lehce nasaditelné i na matrace větších rozměrů.


Nepropustný chránič matrace

Matracový chránič prodlužuje životnost matrace a je vhodným doplňkem pro osoby, které trpí močovou inkontinencí. Ochraňte své matrace před nečistotami a poškozením snadno a rychle. Nepropouští žádnou vodu ani jiné kapaliny a zároveň je velmi prodyšný, a to díky polyurethanovému zátěru. Už se vám tak nikdy nestane, že dětské matrace bude nutné vyměnit. Také milovníci konuzumace jídla a pití v. MOLTON chránič matrace nepropustný a prodyšný 160x200cm.


Nezbytností pro každou domácnost je kvalitní matracový chránič , obzvlášť pokud máte malé děti. Profesionální matracový chránič udrží vaši matraci naprosto čistou díky vodoodpudivému nátěru z kaučuku, který je odolný tekutinám i nečistotám všeho druhu. Polyuretan je materiál, který je nepropustný , ale zarověn prodyšný. Jednou z předností těchto chráničů matrací je, že prostřednictvím froté povrchu nejen že nepodporuje pocení, ale ještě ho dokonce.


Kvůli PU zátěru nedoporučujeme zákazníkům sušit v bubnové sušičce, ale doporučujeme výrobek nechat odkapat. Spodní vrstva je vyrobena z PVC. Zároveň je nepropustná, chrání matraci před promočením.


V obvodu chrániče je guma, která zajišťuje perfektní pasování chrániče na matraci. Tyto chrániče matrace lze prát v pračče do 95°. Prodlužte životnost své matrace pomocí nepropustného matracového chrániče s PU vrstvou. Matracové chrániče se připevňují k matraci pomocí gum všitých v rozích.


Díky gumovým napínacím páskům lze velmi lehce připevnit k matraci. Chránič je ošetřený antibakteriální a. Nábytek za výprodejové ceny. Vyberte si z široké nabídky.


Matracový nepropustný chránič přispívá ke komfortu spánku a kvalitě relaxace díky pratelnému polyesterovému vláknu. Zabraňuje ušpinění a poškození matrace. Prodyšný matracový chránič. Comfort Thermo chránič matrace nepropustný Jedná se o velmi praktickou, hygienickou a užitečnou pomůcku, která je vhodná pro dlouhodobě ležící nemocné i malé děti pro kompletní ochranu matrace proti tekutinám. Výhodou chrániče je svrchní froté úpravu, díky které po něm neklouže prostěradlo.


Oba zátěry jsou voděodolné, PU zátěr je navíc prodyšný. Dopřejte si maximálně zdravý spánek. Tento unikátní nepropustný chránič matrace Bamboo přinese vaší posteli dokonalou čistotu i pohodlí. Nepropustný chránič matrace 140x2je opatřen buď PVC nebo PU zátěrem.


Je měkký, prodyšný a díky obsahu blahodárných bambusových vláken má také přirozené antibakteriální a hypoalergenní vlastnosti. Pravidelné používání chrániče prodlužuje životnost vaší matrace a zabraňuje pronikání. Potřebujete ochránit Vaši novou matraci? Dnes patří matracové chrániče mezi základní hygienické pomůcky každé ložnice. Výběr je opravdu velký.


Nepropustný chránič matrace

Pohodlné matrace od českého výrobce za nejlepší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky