pátek 6. května 2016

Silikonové podložky na pečení

Silikonové pečící formy. Díky tepelnému rozsahu lze formy využít. Pečící silikonové podložky z kvalitních opakovaně použitelných materiálů do formy, pekáče nebo na plech zaručí, že se Vám pečivo nikdy nepřichytí. Můžete je použít na sladké i slané pečení i na pečení aromatických jídel.


Praktické, moderní, odolné.

Navíc jsou velice pružné a mají tak nepřilnavý povrch, že je před použitím nemusíte ani vymazávat tukem. Ideální pro přípravu sušenek, pizzy a dalšího pečiva. A to vše bez znečištění kuchyňské desky, časově náročného podsypávání válu a přípravy plechu na pečení.


Ať už je pro vás pečení bežnou rutinou, koníčkem, nebo jen sváteční příležitostí, v našem e-shopu naleznete vše, co pro pečení bude potřebovat. Nabízíme vše od cukrářských potřeb a pomůcek na pečení , přes formy, formičky, potahovací hmoty, polevy, glazury až po krabice na dorty a cukroví. Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit.


Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály. Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení.

V nabídce formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky. Podložky silikonové , Svět pečení. Stylová silikonová podložka do Vaší kuchyně.


Během pečení pokládejte formu vždy na stabilní plochu, nejlépe na pečící plech. Díky hladkému povrchu lze upečené nebo vychlazené dezerty snadno vyklápět. Pomůcky na pečení EMAKO. Jsou snadno omyvatelné. Nákupem silikonové formy získáte spolehlivého pomocníka pro přípravu pečených i nepečených moučníků, dezertů či aspiků, želé, pudingu a dalších oblíbených pochutin.


Příprava je snadná a rychlá, není potřeba tyto silikonové formy na pečení vymazávat ani vysypávat, tím šetříte. Naše firma se zabývá prodejem cukrářských pomůcek a surovin již let. ORION Domácí potřeby působí na českém trhu více jak let, patří mezi špičkové prodejce, nabízí více než 5. Firma byla založená v době, kdy jsme začali péct pro naše děti dorty a zjistili , že nám chybí obcho kde bychom sehnali vše pro hobby pečení. Díky bohaté nabídce sortimentu si jistě přijdou na své i příznivci moderních řešení, a to silikonové podložky.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Se silikonovými a plechovými formičkami na pečení je pečení sladkých i slaných dobrot snadné a rychlé.

Neváhejte a prohlédněte si naši nabídku formiček a vykrajovátek s nejrůznějšími tvary a motivy. Oproti klasickým plechovým formám mají silikonové formy výhody, které každá kuchařka ocení – jsou dobře skladné, takže nezaberou mnoho místa v kuchyni, není třeba je vymazávat a velmi snadno se vyklápějí. Z důvodu mimořádné situace vzniklé na základě koronavirus je možné za dobírku u kurýra platit pouze kartou, kurýrní společnosti nepřebírají hotovost a vyžadují bezkontaktní styk. V nabídce máme krásné formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na jako jsou madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky i makronky.


Láka ma, že pri pečení netreba formu vymastiť a vysypať múkou a že sa na formu cesto neprilepí. Malý pytlíček s plastovým uzávěrem. Usnadňuje práci při podsypávání cukrových hmot. SILIKONOVÉ VÁLY máme ve dvou barvách a velikostech. A pro ty, co nedají dopustit na klasiku je zde i kvalitní DŘEVĚNÝ VÁL z bukového dřeva.


Formy silikonové , Svět pečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky