pondělí 16. května 2016

Sanitační adaptér

Drivers available same day. Let us Create the Perfect Weekend for you. Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery!


Sanitační adaptér

Sanitační adaptér (mycí hlava) slouží k proplachování pivního vedení vodou. Na objednání 56Kč. Panel - sanitačních adaptérů plochý. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo.


Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Skladem - ihned k expedici 3Kč bez DPH 4Kč Kód: 017_ADKOM. Pro zachování kvality piva je jeden z nejdůležitějších faktorů čistota pivního potrubí. Sanitaci lze provést několika způsoby pomocí různého příslušenství. Mezi základní patří sanitační adaptér a sanitační sud s příslušenstvím.


Pivní vedení je nutné proplachnout po každém vytočeném sudu. Až dotočíte sud narazte naražeč do sanitačního adaptéru. Doporučujeme proplachovat Vaše výčepní zařízení a pivní vedení po každém vytočeném sudu.


Informace k doručování zásilek v době nouzového stavu ZDE. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Podle druhu narážecí hlavy se používá mycí hlava ( sanitační adaptér ). Vhodné k připojení sprchové hadice. Naražeč bajonet nasadíte na hlavici, připojíte hadici a jednoduše propláchnete pivní vedení.


Naražeč plochý nasadíte na hlavici, připojíte hadici a jednoduše propláchnete pivní vedení. Slouží k proplachování pivního vedení vodou. Našrobujete rychlospojku spojenou hadicí a sanitačním adaptérem na vodovodní kohout, naražeč propojený s výčepním zařízením napojíte na sanitační adaptér , otevřete vodu a držíte výčepní kohout jako při točení piva - necháte puštěnou dokud neteče z výčepního kohoutu čistá voda.


Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Základní a jednoduchý způsob sanitace pivního chlazení - doporučujeme provádět po každém použití. Domácí sanitaci nyní zvládnete s pomocí sanitačního adaptéru PET obyčejné PET lahve.


Tělo naražeče je vyrobeno z kvalitního potravinářského plastu. Sací hadice je identická s nápojovou a je součástí dodávky (40cm). Adaptér připojíte k tlaku vody z řadu nebo hadice, napojíte pivní hadičku z výčepního zařízení nebo chlazení a pomocí výčepního kohoutku propláchnete pivní vedení. Jednoduchá a účinná metoda údržby výčepu. Narazte naražeč PLOCHÝ do sanitačního adaptéru.


Pro vložení recenze je potřeba být přihlášen. Jen tak si hodnocení udrží vysokou úroveň. Nabizím k prodeji sanitační adaptér Korb od výrobce MicroMatic na proplachování pivního vedení čistou vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky