pondělí 23. května 2016

Nože wusthof

Nože wusthof

Tuto sérii nožů již lze bez přehánění označit jako luxusní. Kuchyňské nože najdete na wusthof. Bloky na nože najdete na wusthof.


Nože wusthof

Připravili jsme pro Vás sady nožů, ze kterých si vybere opravdu každý. Sada nožů kovaných zaujme náročné uživatele a profesionály, sada kuchyňských nožů nekovaných zaujme všechny kuchaře, kteří hledají dobrou kvalitu za rozumnou cenu. Jeho vzhľad sám o sebe zaujme, blok je vyrobený z masívneho termo buku v teplej, tmavej farbe a je ideálnym miestom pre uloženie vysoko kvalitných, plne kovaných nožov Classic Ikon créme s ich elegantnými krémovými rukoväťmi. Jednotlivé série nožov majú rôzny dizajn rukoväte aby ulahodili vkusu a ergonómii každého užívateľa.


Lovecké nože , Vreckové nože , Damaškové nože zn. Fiskars, Victorinox, Wenger, Gerber. Ponúkame poľovnícke nože , vrhacie nože , keramické nože.


Nože wusthof

Wüsthof knives, a true treasure for your kitchen. Kuchařské nože najdete na wusthof. Vďaka optimálnej ostrosti 58° Rockwellovej stupnici tvrdosti sa jednoducho brúsi a ostávajú ostré dlhú dobu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. To zaručuje nielen dlhotrvajúce ostrie, ale aj jednoduché brúsenie. Pro náročné zákazníky jsou určeny luxusní kované kuchyňské nože Epicure a IKON s rukojetí z tropického dřeva.


Order top quality kitchen knives, knife sets and chopping boards from the expert. Nože sú vyrábané v krokoch a počas výroby prejdú nekompromisnými kontrolami kvality. Nože sú výnimočne ostré vďaka laserom kontrolovanému brúseniu PEtec - patent firmy Wüsthof. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři.


Filetovací nůž má dlouhou, flexibilní čepel, kterou docílíte velmi přesného a. WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití.


Nože wusthof

Wusthof Grand Prix II v svetlom bloku. Limitovaná edícia za zvýhodnenú cenu! Důležitou vlastností je vyšší čepel a tvar ostří, který umožní kolébavé krájení bylinek, oříšků a zeleniny.


Prodej kvalitních kuchyňských a kuchařských nožů. Sady nožů, nože na zeleninu, filetovací, vykošťovací, japonské. Brousky, ocílky a bloky.


Popis: Naše nože na šunku jsou ideální také pro krájení velkých kusů masa, ovoce a zeleniny. Nože na šunku nabízíme s hladkou, vroubkovanou či dutě vroubkovanou čepelí. Asijské nože jsou velmi žádané pro své vynikající řezné vlastnosti a exotický design a proto nesmějí chybět v žádné sestavě kuchyňských nožů. Tvar ostří nože Nakiri má. This video is unavailable.


Vítejte na našem internetovém obchodě. Jsme specialisté na nože nejlepších světových značek. Jsme autorizovaným partnerem Wüsthof, F. Navštivte nás v naší prodejně v Brně, kde si nože můžete osahat a vyzkoušet. Kvalitu nožov na prvý pohľad len ťažko odhalíte. Preto je najlepšie investovať do nožov overených značiek.


Nôž je v každej domácnosti neodmysliteľnou a nepostrádateľnou súčasťou kuchyne. Ještě dnes jsou v mnoha domácnostech používány nože a nůžky, které byly vyrobeny v první polovině dvacátého století právě v Soligenu a pouze vysoká kvalita použitého materiálu a jeho zpracování a alespoň minimální péče jejich majitelů to umožňují. Ocel této tvrdosti je odolná a rezistentní vůči korozi.


Existuje několik výrobců, kteří nabízejí skutečně kvalitní nože z kvalitní oceli. Běžné kuchyňské nože , které koupíte v supermarketech za akční ceny, mají tvrdost kolem až HRC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky