čtvrtek 19. května 2016

Regulátor otáček ventilátoru 230v

Rychlost otáček závisí na regulaci jejich napájecího napětí od - 230V. To vše díky regulátoru otáček. Navíc, ovládacím kolečkem je možné kontrolovat nejen rychlost otáček , ale i vypnutí a zapnutí ventilátoru. Našli jsme triakový regulátor výkonu 230v schéma ›Zboží. Při použití chladiče lze regulovat výkon až do 230V x 12A = kW.


Já potřebuji regulovat malý ventilátor v digestoři kde mi odešel přepínač otáček.

Kdyby jsi si dal před otázkou vyhledat - regulace ventilátoru - máš toho dost co číst. Tento přístroj slouží k ovládání jednoho. Regulace otáček umožňuje n. Kč GSE Digitální regulátor teploty, vlhkosti, podtlaku a min. Fan Control slouží ke kompaktní regulaci otáček ventilátoru pomocí potenciometru. Některé Fan controly jsou i včetně velmi elegantních stavových panelů, které vašemu počítači dodají ještě hezčí vzhled a navíc vám i reálně poslouží.


Specialisté na ventilátory, svítidla a elektromateriál. Rozteč na přichycení regulátoru. Určen pro udržení a regulování otáček všech jednofázových motorů.

Nalezeno: 3produktů. Noctua NOCTUA NA-FC- regulátor otáček pro 4pin PWM ventilátory. Jednofázový triakový regulátor se používá pro plynulou regulaci otáček ventilátoru a jako vypí-nač. Minimální otáčky ventilátoru lze nastavit po sejmutí krytu pootočením regulačního prvku.


Na váš motor stačí PWM regulátor (pulzně šířková modulace), který dodává do motoru stále napětí 230V , ale reguluje dobu, po kterou je motor napájen. Nedochází tak ke snížení napětí na motoru a nestabilitě otáček , jak píše kolega Rajmont a motor se krásně pomalu rozbíhá od malých. Variispeed regulátor rychlosti nastavuje a ovládá rychlost vašich ventilátorů. Díky snížení otáček získává motor ventilátoru delší životnost. Veškeré příslušenství k ventilátorů - Nyní regulátor otáček ventilátoru již od 3Kč za kus.


Systemair RE regulátor pro kruhové ventilátory. Na přední straně regulátoru se. Změna otáček asynchronního motoru je snad možná pouze změnou frekvence nebo změnou počtu pólů. To co se dělá sice funguje,ale všechno je to založeno na tom,že ventilátor se díky odporu vzduchu,který proudí přes vrtule,nedostane do svých jmenovitých otáček. Pokud bychom ventilátor zbavili lopatek a snížili mu napětí, tak se za delší čas dostane do svých.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Ziehl-Abegg vyrábí regulátory otáček , které pracují na principu změny napětí i změny frekvence. Zavedením EC techniky v klimatizační a chladírenské technice byl nastaven nový trend úspor elektrické energie.

Využijte i Vy nejmodernější technologii v oblasti ventilátorů, výrobky Ziehl-Abegg Vám. V kladném případě prosím o sdělení jaký typ chladiče bych měl k tomuto regulátoru objednat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky